TurboHUD stopped working after PC restart menu

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    mrryumaru's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    TurboHUD stopped working after PC restart

    I downloaded TurboHUD, extracted, ran it, and everything worked fine with D3 as it was. All I did was restart my PC and now I cannot get it to work at all. I've gone through the comprehensive troubleshoot and did everything listed to no avail.

    Things I've tried:

    64 or 32 bit doesn't make a difference. When it was working it was working with 64.

    Running as admistator doesnt matter.

    Whitelisted folder in AV, no change.

    Anivirus was disabled entirely, no difference.

    Tried redownloading/extracting after antivirus disable, no luck.

    Windowed or windowed fullscreen doesnt matter.

    Tried both stable and beta TurboHud, nothing.

    Can't be running on my integrated gpu, I don't have one.

    Stock TurboHUD, no plugins to disable.

    I have no logs generated, no errors thrown. It simply launches, shows its loading box, then stops, which I verified with task manager. I'm baffled here guys. Literally nothing changed. No updates, no setting tweak, nothing. I simply logged out, restarted my pc, logged back in, and now TurboHUD will not run no matter what I try.

    PC: 9100F w/ 1650s, Windows 10 (up to date)
    AV: Stock Windows 10 protection
    TurboHUD: Both Stable and BETA releases from the official post.
    D3: Most recent version, x64 and x32

    Thank you for any help, I really appreciate it.
    Last edited by mrryumaru; 07-06-2020 at 10:40 AM. Reason: clarification

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    odaru7788's Avatar Member
    Reputation
    3
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    114
    Thanks G/R
    41/2
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Please run the program as "administrator"

  3. #3
    mrryumaru's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by odaru7788 View Post
    Please run the program as "administrator"
    Thanks for the response and all but thats literally the second thing I listed as things I've already done.

  4. #4
    mrryumaru's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UPDATE: In the process of messing around I tried launching TurboHUD with D3 fullscreened knowing it wouldn't work. It gave me an error message of course, however upon switching D3 back to windowed full screen, it worked fine. TurboHUD now works normally, and seems unphased by any restarts I do. I have no idea what the problem was, or why this fixed it. None of this makes sense. Should I report this as a bug or something?

  5. #5
    Stormreaver's Avatar Contributor
    Reputation
    133
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    280
    Thanks G/R
    34/117
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maybe your video settings glitch-switched to full screen, and when you manually turned them back and forth, it got fixed.
    I've had that happen in other games where the game was showing one video setting in-game, but in the text config files it was different.
    Just a thought.

  6. #6
    n1com's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    May 2017
    Posts
    37
    Thanks G/R
    42/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i never experienced that in Diablo, but in Call of Duty Modern Warfare for example, the graphic settings quite often just reset to some bullshit, maybe somehow diablo glitched out..

Similar Threads

  1. [Question] .RAR file stopped working, + TurboHUD.exe changed its name in my folder! :/
    By Damien Omen in forum TurboHUD Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2018, 12:31 AM
  2. [Question] Is there any working emulator now after nox stopped working?
    By gogetasuperx in forum Pokemon GO Chat
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2016, 08:36 AM
  3. How to make Elevators Work > keep .go objects and .npc emote after server restart
    By Sebastian011 in forum WoW EMU Guides & Tutorials
    Replies: 9
    Last Post: 02-13-2009, 09:32 AM
  4. Race edits not working after patch
    By Elax in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2007, 02:38 PM
  5. A Speeder trial still works after the trial has run out.
    By Kenjii in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2006, 08:03 PM
All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search