[Help] Strange Bug menu

Shout-Out

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Madara Uchiha's Avatar Active Member
    Reputation
    19
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    227
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [Help] Strange Bug

    Hi, i have this bug when i spawn a object and than another its still the same,or,if i spawned one and spawn a new one and delete it than the next one is still the same as before and the same place,any idea?


    [Help] Strange Bug
  2. #2
    WinKIller0's Avatar Member
    Reputation
    11
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    19
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Don't worry what I've seen it's only a client side bug, you can fix this either by getting somewhere far away from your gob or you can relog, this works for me all the time

    -Wink0

Similar Threads

  1. [Lua Script] Strange Bug with Eluna, need help
    By Vale the Violet Mote in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2016, 03:24 PM
  2. *HELP* ArcEmu Core strange bug ?
    By thegame240 in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 15
    Last Post: 10-22-2008, 09:34 AM
  3. [Help] Need help with navicat.. Strange bug :(
    By Ellenor in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 5
    Last Post: 02-18-2008, 02:44 PM
  4. [HELP] Dmg bug or not?
    By Rouslan in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2008, 09:28 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-28-2007, 04:38 PM
All times are GMT -5. The time now is 04:57 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search