Anyone can make a script to replicate Butterfly Hatchet autos? Videos inside menu

User Tag List

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    tenaciouzd's Avatar Active Member
    Reputation
    42
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    240
    Thanks G/R
    6/6
    Trade Feedback
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Anyone can make a script to replicate Butterfly Hatchet autos? Videos inside

    Can't find a script for this anywhere, I see the life staff/fire staff ones and have tried them. But this seems it would be better. Can hit 6 times in 3 secs or .5 sec per attack. The fire staff script seems about 1 sec per auto, and specced fully into int hits for 1k just like these hatchets. So it seems hatchet would be double the damage if scripted properly, no mana cost, and you get berserk for self heal.





    Would love if this were able to be scripted and shared, I do not know how to code etc so it is beyond my scope to make one.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Selma's Avatar Member
    Reputation
    51
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    105
    Thanks G/R
    15/27
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Looks like this is just left click right click loop yeah? Try the below AHK script, if it doesn't work increase the sleep times, hold mouse side button 1 to attack


    Code:
    #NoEnv
    SendMode Input
    SetWorkingDir %A_ScriptDir%
    #MaxThreadsPerHotkey  2
    
    
    SetTitleMatchMode, 2
    SetTitleMatchMode, slow
    
    #IfWinActive , New World
    
    XButton1::
      While GetKeyState("XButton1","P")
      {
        Send {LButton}
    	Sleep, 60
        Send {RButton}
    	Sleep, 60
    Return

  3. #3
    tenaciouzd's Avatar Active Member
    Reputation
    42
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    240
    Thanks G/R
    6/6
    Trade Feedback
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am getting Error: Missing "}" using this snipet

  4. #4
    Selma's Avatar Member
    Reputation
    51
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    105
    Thanks G/R
    15/27
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by tenaciouzd View Post
    I am getting Error: Missing "}" using this snipet
    oops yep didnt close, try this

    Code:
    #NoEnv
    SendMode Input
    SetWorkingDir %A_ScriptDir%
    #MaxThreadsPerHotkey  2
    
    
    SetTitleMatchMode, 2
    SetTitleMatchMode, slow
    
    #IfWinActive , New World
    
    XButton1::
      While GetKeyState("XButton1","P")
      {
        Send {LButton}
    	Sleep, 60
        Send {RButton}
    	Sleep, 60
      }
    Return

  5. Thanks tenaciouzd (1 members gave Thanks to Selma for this useful post)
  6. #5
    tenaciouzd's Avatar Active Member
    Reputation
    42
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    240
    Thanks G/R
    6/6
    Trade Feedback
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yea I figured out where the error was cross referencing the fire staff one. The value im using that works is 295, not sure how ping effects it for others. Take against all odds, enjoy those machine gun 2-3k auto hits. Thanks for your help, appreciate it.

  7. #6
    ?? ??'s Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    getting Error at line 12
    Line Text: XButton1
    Error: This line does not contain a recognized action.

  8. #7
    EvolGaming's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    15
    Thanks G/R
    5/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Selma View Post
    Looks like this is just left click right click loop yeah? Try the below AHK script, if it doesn't work increase the sleep times, hold mouse side button 1 to attack


    Code:
    #NoEnv
    SendMode Input
    SetWorkingDir %A_ScriptDir%
    #MaxThreadsPerHotkey  2
    
    
    SetTitleMatchMode, 2
    SetTitleMatchMode, slow
    
    #IfWinActive , New World
    
    XButton1::
      While GetKeyState("XButton1","P")
      {
        Send {LButton}
    	Sleep, 60
        Send {RButton}
    	Sleep, 60
    Return
    Hold mouse side button 1? what if you use naga chroma do you need change mouse or keybind for it to work?.

  9. #8
    RedwoodOriginal's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    16
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok i'm using 290 and it works, but Against all odds doesn't seem to stack for me.. always the same damage value
    Last edited by RedwoodOriginal; 10-30-2021 at 04:47 AM.

  10. #9
    Selma's Avatar Member
    Reputation
    51
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    105
    Thanks G/R
    15/27
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by EvolGaming View Post
    Hold mouse side button 1? what if you use naga chroma do you need change mouse or keybind for it to work?.
    yeah hold the button down to attack. If you want to change the key edit these two lines, replace both XButton1 with whatever you want, if you have the numpad on the Naga you can use something like Numpad1, Numpad2 etc etc

    Code:
    XButton1::
      While GetKeyState("XButton1","P")

  11. Thanks EvolGaming (1 members gave Thanks to Selma for this useful post)
  12. #10
    Selma's Avatar Member
    Reputation
    51
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    105
    Thanks G/R
    15/27
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by RedwoodOriginal View Post
    ok i'm using 290 and it works, but Against all odds doesn't seem to stack for me.. always the same damage value

    Editing because i thought this was a different thread:
    Do you mean the script is running to fast and not actually attacking? If so you need to adjust the sleep times, both lines that have Sleep, 60 try changing them to something like Sleep, 100 or Sleep, 150

  13. #11
    RedwoodOriginal's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    16
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fixed that, i just need to figure out how to stack damage

  14. #12
    Selma's Avatar Member
    Reputation
    51
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    105
    Thanks G/R
    15/27
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by RedwoodOriginal View Post
    fixed that, i just need to figure out how to stack damage
    yeah i'm not sure about the damage stacking. I haven't actually tried hatchet yet

  15. #13
    tenaciouzd's Avatar Active Member
    Reputation
    42
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    240
    Thanks G/R
    6/6
    Trade Feedback
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by RedwoodOriginal View Post
    fixed that, i just need to figure out how to stack damage

    Make sure the hatchet youre using doesnt have a perk that grants a buff. Mine stacks fine, ive hit a 3280 damage light attack

  16. #14
    RedwoodOriginal's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    16
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    like no buffs at all? not talking about empowering because i don't have that, talking about 10% dmg after light attack and others

  17. #15
    mgb20092010's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    64
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have it working somewhat, but it's not remotely as fast as the video. Faster than ordinary attacks, but not much. Using timings of 25ms at start and 325ms between left/right click. Tried a bunch of different timings, but it seems like going below 325ms makes it so it triggers too quickly and goes on to the 2nd ordinary linked attack. Any suggestions?

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Bot] Anyone can make a bot that collect character name?
    By LGOLDW in forum ArcheAge Bots and Programs
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2015, 05:22 AM
  2. [Release] WS Updated - Now to run Anti-AFK - This we need now! Req: Anyone can make it?
    By TrustedXet in forum WildStar Bots and Programs
    Replies: 8
    Last Post: 06-11-2014, 04:47 AM
  3. Replies: 27
    Last Post: 08-18-2012, 08:34 AM
  4. Can anyone make a Scripted 3.1.3 Server
    By RoyalMachine in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2009, 12:15 PM
  5. Replies: 14
    Last Post: 10-31-2007, 01:17 PM
All times are GMT -5. The time now is 01:57 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2023 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search