Custom Areas Not Showing Up In Noggit QT menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ram3n's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    10
    Thanks G/R
    3/0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    Custom Areas Not Showing Up In Noggit QT

    Hi, so i'm trying to add custom areas to WoW, but the new areas I made in AreaTable.dbc don't seem to be showing up, and i'm at a bit of a loss on how to fix it.

    I've put my DBCs into a patch-5.mpq, and placed it in several different places while testing this, specifically the Data folder, the Data/enGB folder, and just putting the DBCs into a DBFilesClient folder in the root WoW folder. I've also tried doing the same thing where my custom Noggit maps are stored.

    I've tried following the following guides to a T:
    2.3 Ground Effects, Music and Area ID - Beginner - Model Changing Network - WoW Modding Community
    [Noggit] Adding custom AreaID's and Child Areas

    But I still can't seem to get it to work.

    If anyone knows what the issue possibly is, thanks in advance. I can provide any file that might help with the problem.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    ram3n's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    10
    Thanks G/R
    3/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Nevermind, issue is resolved.

    For anyone running into the same issue I was, you need to name the patch to include your locale, so for example I would've needed to name my patch patch-enGB-5.mpq, and of course replacing enGB with whatever your locale is. Then, you just need to drop it into your Data/your locale folder.

Similar Threads

  1. [Trinity] Weapons in Database not showing up in-game 3.3.5a
    By chaggs in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 3
    Last Post: 10-27-2012, 11:30 PM
  2. [Question] Cataclysm Models to show up in Noggit
    By mejunior in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 4
    Last Post: 07-20-2010, 09:26 AM
  3. Custom item not showing in game
    By Redwar17797 in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 3
    Last Post: 07-30-2009, 06:46 PM
  4. MPQ files not showing up in Model Viewer? :p
    By Alex the Odd. in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2009, 01:01 PM
  5. [Question] Glitchy's WDB Editer not showing up in-game?
    By Avionss in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2008, 12:58 PM
All times are GMT -5. The time now is 06:21 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search