[Question/Help]My reskin does not work propperly menu

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    lolister's Avatar Sergeant
    Reputation
    2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    57
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [Question/Help]My reskin does not work propperly

    So this is my first model edit ever so i am kinda noob.
    The whole thing was to reskin s3 priest's mooncloth gear with Tier 3 Faith armor set.

    In the beggining i've messed up with shoulders and head ( green textures, changed colours but non-changed textures etc).
    Finaly i fixed everything except gloves and the upper part of leggings which i find it very hard part. remade the whole .MPQ from the beggining many times but i cant find the problem.

    Here is a pic

    and my MPQ file.
    RapidShare: 1-Click Webhosting
    Last edited by lolister; 06-02-2008 at 10:25 PM.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Troh's Avatar Active Member
    Reputation
    76
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    201
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    you shouldn't model edit your gear, you should hex edit!

    http://www.mmowned.com/forums/model-...-changing.html

    this is how to do it



  3. #3
    lolister's Avatar Sergeant
    Reputation
    2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    57
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm i was thinking of making a Holy/Disc reskin pack with .mpq as long as cache files are not accepted.

    Wanted to look like the following




    These photos are from private realm though with Faith set and Icy Weapon so it looks Divine!
    Last edited by lolister; 06-03-2008 at 10:23 AM.

Similar Threads

  1. [Request] help me please bot does not work
    By natanl10 in forum Pokemon GO Chat
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2016, 11:58 PM
  2. WoW-ToolBox . com Does Not Work
    By Matt in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 94
    Last Post: 07-16-2008, 08:11 PM
  3. [Help] PVP does not work
    By baseballdude02 in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 6
    Last Post: 06-29-2008, 12:25 PM
  4. [HELP] Lua boss script not working-solutions?
    By WinKIller0 in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 15
    Last Post: 03-21-2008, 08:19 AM
  5. [Question] Help with 3DS max not opening M2's
    By BH5432 in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2008, 12:16 PM
All times are GMT -5. The time now is 07:56 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search