Dll error a starting mysql menu

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Denelly's Avatar Member
    Reputation
    14
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    195
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Dll error a starting mysql

    Its been maybe 10 years since I last made a server and decided to get back into it again. I downloed ac web repack and trinity 3.3.5a and everytime I launch mysql I get a msvcr120.dll missing. I downloaded a new file placed in sys32 and in repack folder and still get the error. I spent close to 10 hours trying to figure out before posting but at my witts end. Anyone give me some direction on this? I got the trinity creator and able to successfully connecto to mysql with that

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    stoneharry's Avatar Moderator Harry

    Authenticator enabled
    Reputation
    1594
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4,517
    Thanks G/R
    140/132
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Denelly View Post
    Its been maybe 10 years since I last made a server and decided to get back into it again. I downloed ac web repack and trinity 3.3.5a and everytime I launch mysql I get a msvcr120.dll missing. I downloaded a new file placed in sys32 and in repack folder and still get the error. I spent close to 10 hours trying to figure out before posting but at my witts end. Anyone give me some direction on this? I got the trinity creator and able to successfully connecto to mysql with that
    Never download individual DLL files. This will mess up the dependencies on your computer even more and you cannot tell if they have put a virus in.

    MSVCRxxx is from the Microsoft Visual C++ Redistributable packages. 12 refers to 2012 I believe. You can find x86 and x64 links here: Latest supported Visual C++ Redistributable downloads | Microsoft Docs

    It needs to match what the repack was compiled with.

  3. Thanks Hazzbazzy (1 members gave Thanks to stoneharry for this useful post)

Similar Threads

  1. Error When Starting Ascent-World... Please Help!
    By Monarch in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 4
    Last Post: 07-22-2008, 09:30 PM
  2. GloabalNPC .dll error!
    By Neth'zul in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 12
    Last Post: 07-09-2008, 07:34 PM
  3. Error when starting my MaNGOSx server (mac)
    By deethis in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2008, 03:40 AM
  4. Error when starting Logonserver
    By joober in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 18
    Last Post: 05-17-2008, 12:47 PM
  5. [HELP] Lua DLL Error
    By Rouslan in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2008, 02:02 PM
All times are GMT -5. The time now is 12:40 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2023 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search