Something is wrong with my server menu

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    staskax's Avatar Sergeant Major
    Reputation
    31
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    146
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Something is wrong with my server

    Hello people , can anyone help me ? my server was working fine few days ago and I haven't done anything (i think) . And since today , when i try to log on with my character , i get disconnected and my ascent-world.exe shuts down . Same thing happened to practically all the players . Can anyone tell me how to fix this crap ?


    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    2dgreengiant's Avatar ★ Elder ★


    Reputation
    1190
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7,129
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ascent rev? what database?
    If you need me you have my skype, if you don't have my skype then you don't need me.

  3. #3
    Pragma's Avatar Contributor
    Reputation
    261
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    630
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corrupted core maybe. I always keep a copy of the server core in a different file because this can happen sometimes


  4. #4
    staskax's Avatar Sergeant Major
    Reputation
    31
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    146
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    good thing that i've uploaded my repack here (spare copy for me)


Similar Threads

  1. [HELP] something is wrong with database, character items wont work
    By iceghoull in forum World of Warcraft General
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2008, 02:12 PM
  2. Something Wrong with my Spora Page?
    By Corosive720 in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 8
    Last Post: 01-19-2008, 09:10 AM
  3. Something wrong with logon database?
    By Xeneth in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2008, 07:14 AM
  4. something wrong with my head
    By Chango99 in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 4
    Last Post: 04-07-2007, 04:04 PM
  5. Something wrong with My macro :S
    By Sørensen in forum World of Warcraft General
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2007, 08:38 AM
All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search