NPC appears as a box menu

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Algorithm's Avatar Member
    Reputation
    175
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    395
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    NPC appears as a box

    I have a wierd problem plus rep for some help

    well i have vendors ids starting from 50000 to 50900

    i switched to 4541 revision and buy some crazy unknown reason.

    half of my vendors appear as boxes.

    i compared those that appear in boxes towards those that do not. 100% identical values in proto and names??!!!

    can someone tell me wth in a worl is i am doing wrong?

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Snailz's Avatar Contributor Authenticator enabled
    Reputation
    239
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    941
    Thanks G/R
    2/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I means No displayid Or a Unknown displayid.
    Cheese Cake?

  3. #3
    Algorithm's Avatar Member
    Reputation
    175
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    395
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Snailz View Post
    I means No displayid Or a Unknown displayid.

    snailz did you even read what i said

    all of my vendors have same displayid......

    half of them appear NORMAL! the rest are boxes..

  4. #4
    brock106's Avatar Member
    Reputation
    6
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    113
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i had this problem, check that male display 2 & female display 2 are on 0 instead of 1
    It worked for me after that, yours might be diff prob but

  5. #5
    Gastricpenguin's Avatar Legendary
    Reputation
    980
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,236
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What brock said. Make sure that all other display id fields are 0
    Life Puzzler WoW - Website | Forums

  6. #6
    Algorithm's Avatar Member
    Reputation
    175
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    395
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by brock106 View Post
    i had this problem, check that male display 2 & female display 2 are on 0 instead of 1
    It worked for me after that, yours might be diff prob but
    i already figured it out, like you said should change 1 to 0..

    thanx for the reply.

  7. #7
    brock106's Avatar Member
    Reputation
    6
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    113
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no problems

Similar Threads

  1. NPCs appear as Blue/white Cubes-Save my Tree!
    By kiraveli in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-2009, 03:58 AM
  2. [Help] NPC Models = Boxes
    By entrepid in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 5
    Last Post: 07-25-2008, 03:08 PM
  3. [GUIDE] NPC appear as Boxes quick fix
    By Algorithm in forum WoW EMU Guides & Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2008, 03:48 PM
  4. Npc boxes
    By LJN in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 10
    Last Post: 05-18-2008, 01:27 PM
  5. [GUIDE] NPC appear as Boxes quick fix
    By Algorithm in forum WoW EMU Guides & Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2008, 09:29 AM
All times are GMT -5. The time now is 03:35 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search