[C# DLL] aHook, use ASM through EndScene hook menu

Shout-Out

User Tag List

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
  1. #61
    fusspawn's Avatar Member
    Reputation
    5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    54
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    We do, But somepeople like to be picky :/

    [C# DLL] aHook, use ASM through EndScene hook
  2. #62
    caytchen's Avatar Contributor
    Reputation
    138
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    162
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by fusspawn View Post
    We do, But somepeople like to be picky :/
    Circumventing UAC, hard enough from the technical POV, makes no sense. The best way to get rid of it is by exploiting its biggest weakness: its annoying as hell. So force the annoying popup, most users are tired to the point where they'll just instinctively click continue. I hear a fancy icon helps, plus code signing has been proven useless and insecure, too, but 99% of the time you won't even have to go down that path. (http://news.softpedia.com/news/New-S...n-148213.shtml is related)
    Last edited by caytchen; 08-12-2010 at 01:29 AM.

  3. #63
    FenixTX2's Avatar Active Member
    Reputation
    22
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Running my application with admin privileges is fine, embedding manifests with VS2008 is pretty straight forward.
    The problem is having to run WoW with elevated privileges ... it's irritating and it seems to disable the keyboard hooks for applications like vent.

  4. #64
    DarkLinux's Avatar Former Staff
    CoreCoins Purchaser Authenticator enabled
    Reputation
    1601
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,832
    Thanks G/R
    191/533
    Trade Feedback
    16 (100%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I hate to ask this question b/c its not really related, but I am using ahook and I am calling the api RunMacroText. Work really good when I use a macro with '/use' but when I try to use '/run' it does not work. Any ideas why? Should I create a macro and then call it? Or is it more simple?

    Example,
    Works,
    commands = ("RunMacroText(\"/use [noflyable, nomounted]" + ground + "\");");

    Does not,
    commands = ("RunMacroText(\"/run CallCompanion(\"MOUNT\",1)\");");
    Last edited by DarkLinux; 08-12-2010 at 10:20 AM.

  5. #65
    JuJuBoSc's Avatar Banned for scamming CoreCoins Purchaser
    Reputation
    1019
    Join Date
    May 2007
    Posts
    922
    Thanks G/R
    1/3
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by DarkLinux View Post
    Does not,
    commands = ("RunMacroText(\"/run CallCompanion(\"MOUNT\",1)\");");
    This is retarded, just use : commands = ("CallCompanion(\"MOUNT\",1);");

  6. #66
    Cypher's Avatar Kynox's Sister's Pimp
    Reputation
    1356
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    5,368
    Thanks G/R
    0/4
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by JuJuBoSc View Post
    This is retarded, just use : commands = ("CallCompanion(\"MOUNT\",1);");
    I use:
    commands = ("RunMacroText(\"RunMacroText(\"CallCompanion(\"MOUNT\",1)\")\");");

  7. #67
    DarkLinux's Avatar Former Staff
    CoreCoins Purchaser Authenticator enabled
    Reputation
    1601
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,832
    Thanks G/R
    191/533
    Trade Feedback
    16 (100%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That was an example, my question was how can I use the '/run' in a macro. I was just looking for a simple answer like " /run does not work fag" or something like that... lols

    Thanks for the help, love you guys! Keep up the hate!

    Also Thanks Cypher, just by looking at that code I know it will work! Where the hell is that winking smiley face.

    Last edited by DarkLinux; 08-12-2010 at 02:31 PM. Reason: Found it!

  8. #68
    MaiN's Avatar Elite User
    Reputation
    335
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,047
    Thanks G/R
    0/10
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Cypher View Post
    I use:
    commands = ("RunMacroText(\"RunMacroText(\"CallCompanion(\"MOUNT\",1)\")\");");
    Troll fail; that would be:
    commands = ("RunMacroText(\"/run RunMacroText(\"/run CallCompanion(\"MOUNT\", 1)\")\");");
    [16:15:41] Cypher: caus the CPU is a dick
    [16:16:07] kynox: CPU is mad
    [16:16:15] Cypher: CPU is all like
    [16:16:16] Cypher: whatever, i do what i want

  9. #69
    mnbvc's Avatar Banned
    Reputation
    120
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    273
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    you have to use /script and not /run !
    this should work:
    commands = ("RunMacroText(\"/script RunMacroText(\"/script CallCompanion(\"MOUNT\", 1)\")\");");

  10. #70
    lanman92's Avatar Active Member
    Reputation
    50
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,033
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lol.


    (filler)

  11. #71
    DreadN0ught's Avatar Private
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Really need help, Getting this error:


    Help would be LOVED!
    btw: I'm using the exact source code as on the homepage(Debugged just incase it contained errors inwhich it did)

  12. #72
    Chinchy's Avatar Active Member
    Reputation
    21
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    71
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Add BlackMagic to references.

  13. #73
    Robske's Avatar Contributor
    Reputation
    305
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,062
    Thanks G/R
    3/4
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by DreadN0ught View Post
    Really need help, Getting this error:

    Help would be LOVED!
    btw: I'm using the exact source code as on the homepage(Debugged just incase it contained errors inwhich it did)
    Are you missing a using directive or an assembly reference?

    You must add a reference to assembly 'BlackMagic'.
    "Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." - Martin Golding
    "I cried a little earlier when I had to poop" - Sku

  14. #74
    _Mike's Avatar Contributor
    Reputation
    310
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    531
    Thanks G/R
    0/2
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Robske View Post
    Are you missing a using directive or an assembly reference?

    You must add a reference to assembly 'BlackMagic'.
    Indeed, which would have been obvious if he had actually read the error messages.. Specifically #1.
    Sometimes I wonder why people think they are going to be able to code something useful if they can't even read basic error messages.

    (Debugged just incase it contained errors inwhich it did)
    Those are compiler errors, not debugger errors.

  15. #75
    HeroXx's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    36
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can anyone re upload this? Attachments are still buggered.

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. [Sample Code] EndScene Hook with ASM and blackmagic
    By RivaLfr in forum WoW Memory Editing
    Replies: 89
    Last Post: 05-13-2021, 03:26 PM
  2. CEGUI - EndScene Hook - DLL Function Call
    By Orix in forum WoW Memory Editing
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2011, 03:51 PM
  3. [Test Theory] EndScene hook without Native Code (Kinda)
    By Apoc in forum WoW Memory Editing
    Replies: 7
    Last Post: 09-04-2009, 12:46 PM
  4. EndScene Hook not changing anything
    By lanman92 in forum WoW Memory Editing
    Replies: 32
    Last Post: 06-01-2009, 11:46 PM
  5. Some Useful ASM info
    By Hausmaster in forum WoW Memory Editing
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2008, 06:32 PM
All times are GMT -5. The time now is 08:39 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search