Zygor issue with Probably menu

User Tag List

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    melr's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Zygor issue with Probably

    Hi,
    Anyone else having issues using Zygor with Probably in Legion?

    I am using oLUA as my unlocker. Zygor works fine but once i start oLUA and reload my UI, zygor becomes unusable. Anyone know how to fix this?

    Cheers.

    These ads disappear when you log in.

Similar Threads

  1. [Request] Issue with Gnome Male > BE Female
    By Borbei in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2007, 05:42 PM
  2. [Question] Camera Issue with Model Editing.
    By Frombehind in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2007, 03:57 PM
  3. am having issues with Chrispee's antrix
    By krisfahnz in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2007, 01:32 PM
  4. Issue with starting Antrix.exe
    By LampShade in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-2007, 04:00 AM
  5. Issues with Deeprun Tram exploit
    By shade599 in forum World of Warcraft Exploration
    Replies: 3
    Last Post: 03-25-2007, 08:01 AM
All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search