jMorph - tMorph Morpher Recreated menu

User Tag List

Page 3 of 60 FirstFirst 123456753 ... LastLast
Results 31 to 45 of 891
  1. #31
    Lotaw's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    26
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Trigsx View Post
    It injects fine and loads up ingame, able to switch race but as soon i switch zone it goes back to default and no commands work or it'll work if i do the .race command but entering stealth resets everything back to normal.
    Im on win10, ive tried with 2017/2015 c++, any clue what the issue could be?
    Same issue

    These ads disappear when you log in.

  2. #32
    gmd8's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    12
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by skidsh View Post
    That ID is the creature ID not the displayID of the creature.

    This should work for that NPC
    Code:
    .morph 85180
    To find the displayID you can use wowhead to find the NPC and right click inspect the page and search for displayID:
    awesome thank you so much

  3. #33
    skidsh's Avatar Contributor
    Reputation
    130
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    96
    Thanks G/R
    22/92
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Trigsx View Post
    It injects fine and loads up ingame, able to switch race but as soon i switch zone it goes back to default and no commands work or it'll work if i do the .race command but entering stealth resets everything back to normal.
    Im on win10, ive tried with 2017/2015 c++, any clue what the issue could be?
    Originally Posted by Lotaw View Post
    Same issue
    question for both of you does this happen every time or just occasionally?

  4. #34
    Disec's Avatar Active Member

    Reputation
    72
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    163
    Thanks G/R
    13/2
    Trade Feedback
    20 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for this! I loved Tmorph and its awesome to see you release something that feels the same.

  5. #35
    Trigsx's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    9
    Thanks G/R
    1/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by skidsh View Post
    question for both of you does this happen every time or just occasionally?
    Every time for me

  6. #36
    Lotaw's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    26
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by skidsh View Post
    question for both of you does this happen every time or just occasionally?
    It works fine for like a couple minutes. Then it resets my race back to normal (but I still have the morphed gear). It instantly resets back to normal when I enter / exit stealth, enter / exit combat, use steed on my pally, and also randomly while walking or whatever.
    When I load into an instance, it resets back to full though. Also, if I /reload my UI, the commands won't work anymore
    Last edited by Lotaw; 07-31-2019 at 01:55 PM.

  7. #37
    WoahDudeWhat's Avatar Member CoreCoins Purchaser Authenticator enabled
    Reputation
    11
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    24
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Bloodwake393 View Post
    Not too sure where a lot of issues are occuring for people. 0 problems for rogue or paladin for me. Best thing I suggest trying is using DX12 or Legacy, as he has stated DX11 does have bugs if you are currently on that. Check what you are using at System > Advanced > Graphics API
    Not too sure where a lot of issues are occuring for people. 0 problems for rogue or paladin for me. Best thing I suggest trying is using DX12 or Legacy, as he has stated DX11 does have bugs if you are currently on that. Check what you are using at System > Advanced > Graphics API

  8. #38
    Lotaw's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    26
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm using DX12 Nvidia drivers updated, Visual C++ updated, jmorph ran as admin. Tried deleting wow's cache, as well as running it without any addons. Nothing worked unfortunately
    I play on EU if that makes any difference whatsoever on the client

  9. #39
    Fatefulfire101's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    works fine for me until I go through a loading screen of any kinda, then i get a wow error and game crashes

  10. #40
    skidsh's Avatar Contributor
    Reputation
    130
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    96
    Thanks G/R
    22/92
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Fatefulfire101 View Post
    works fine for me until I go through a loading screen of any kinda, then i get a wow error and game crashes
    This is a symptom of using directx 11 in system advanced graphics API set it to directx12 or legacy

  11. #41
    PowerCandy's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    40
    Thanks G/R
    3/0
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can anyone report banwaves or using this specific program

    I am very happy that u decided to make this program
    [SIZE=7]WifeSlaugh[/SIZE]

  12. #42
    waduhekhek's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    When I try to run tmorph it says File not Found, anyone know why?

  13. #43
    alleycatt's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    5
    Thanks G/R
    2/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    was really hyped then found out you have to have windows 10

  14. #44
    stormrage666's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    praise the gods this have returned...


    It worked for sometime here, but now this keep getting some error and crashing client

    I restarted my pc, it seems it works fine.

    Remember to turn off your anti-virus... it seems it doesnt like memory editor (or what this kind of program) does.

    yoooray

  15. #45
    Notglad's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wondering if this is safe to use?

Page 3 of 60 FirstFirst 123456753 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Question] Is there a replacement for tMorph? (a x64 morpher)
    By dkdi in forum WoW Bots Questions & Requests
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2017, 03:45 PM
  2. [Release] tMorph — 64-bit Morpher (updated for Legion)
    By Journey in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 2004
    Last Post: 09-05-2017, 08:10 AM
  3. [Request] character morpher 2.3.4 (tmorph similar)
    By empty_skillz in forum WoW Bots Questions & Requests
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2014, 02:34 AM
  4. [Release] tMorph — 64-bit Morpher (with Panda support) Extra updates!
    By Denka123 in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-2013, 08:32 PM
  5. tMorph 64-bit Morpher program
    By Worgen84 in forum World of Warcraft General
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-2013, 03:29 PM
All times are GMT -5. The time now is 06:59 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search