Timezone error disabling THUD menu

User Tag List

Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 60 of 60
  1. #46
    Jacik's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    6
    Thanks G/R
    4/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Still doesn't work on 5 different PCs with Win7...

    These ads disappear when you log in.

  2. #47
    HiThereSup's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    4
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Crashed again

  3. #48
    Buzzy62's Avatar Member
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    101
    Thanks G/R
    16/9
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Until the three links that KJ posted show the correct/current version, it won't work. The "source" is wrong (higher version than what is allowed), so TH won't start. It really is that simple. Once those 3 links show the correct version (which is what TH is verifying), it will work again.

  4. #49
    Jacik's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    6
    Thanks G/R
    4/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Info from logs/status.txt (for win7) - not working:

    2021.01.14 19:59:21.769 new context [20.12.8.0] [Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 / Windows 7 Service Pack 1]

    Info from logs/status.txt (for win10) - work:

    2021.01.14 20:08:10.401 new context [20.12.16.0] [Microsoft Windows NT 10.0.19042.0 / Windows 10]

    and from the following URLs:

    - https://raw.githubusercontent.com/th...er/version.txt
    - https://pastebin.com/raw/4w5AkAsy
    - http://pastebin.com/raw.php?i=4w5AkAsy

    we get 20.11.27.1

    Is that correct?

  5. #50
    Buzzy62's Avatar Member
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    101
    Thanks G/R
    16/9
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Jacik View Post
    Info from logs/status.txt (for win7) - not working:

    2021.01.14 19:59:21.769 new context [20.12.8.0] [Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 / Windows 7 Service Pack 1]

    Info from logs/status.txt (for win10) - work:

    2021.01.14 20:08:10.401 new context [20.12.16.0] [Microsoft Windows NT 10.0.19042.0 / Windows 10]

    and from the following URLs:

    - https://raw.githubusercontent.com/th...er/version.txt
    - https://pastebin.com/raw/4w5AkAsy
    - http://pastebin.com/raw.php?i=4w5AkAsy

    we get 20.11.27.1

    Is that correct?
    Correct. Since the version we are running is a higher number than the one that it is verifying against, it fails. If we were running a version lower than the one that is reported back from the sites, it would tell us (in yellow) that a new version is available.

    So, until the version reported back from the websites matches are is higher than what we are using, TH is not going to run.

    It's not a Win version issue, it's an issue with the three sites sites having the wrong version numbers.

  6. Thanks Jacik (1 members gave Thanks to Buzzy62 for this useful post)
  7. #51
    alex1788's Avatar Member Authenticator enabled
    Reputation
    2
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    10
    Thanks G/R
    5/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Information from th/logs/status.txt (win7, not working):
    2021.01.14 20:27:22.607 NTP query succeeded, lag=39ms, diff=3ms
    2021.01.14 20:27:22.734 loading database
    2021.01.14 20:27:24.207 database loaded
    2021.01.14 20:27:25.341 new context [20.12.16.0] [Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 / Windows 7 Service Pack 1]
    2021.01.14 20:27:25.376 initializing overlay
    2021.01.14 20:27:25.391 create Direct2D1 Factory
    2021.01.14 20:27:25.397 create DirectWrite Factory
    2021.01.14 20:27:25.401 create DirectInput
    2021.01.14 20:27:25.439 create DirectInput Keyboard
    2021.01.14 20:27:25.482 create SwapChain
    2021.01.14 20:27:25.576 maximum supported feature level: Level_11_0
    2021.01.14 20:27:25.619 create render target
    2021.01.14 20:27:25.622 render target created
    2021.01.14 20:27:25.686 loading configuration
    2021.01.14 20:27:25.686 config.xml
    2021.01.14 20:27:25.762 configuration loaded
    2021.01.14 20:27:25.780 loading plugins
    2021.01.14 20:27:33.283 plugins loaded
    2021.01.14 20:27:34.353 create render target
    2021.01.14 20:27:34.353 render target created
    2021.01.14 20:27:43.836 exit
    https://www.ownedcore.com/forums/signaturepics/sigpic1325757_1.gif

  8. #52
    Remale's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    2
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Please fix it Turbohud. I can’t play without it. It was still clear.
    Last edited by Remale; 1 Week Ago at 01:34 PM.

  9. #53
    Buzzy62's Avatar Member
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    101
    Thanks G/R
    16/9
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Jacik View Post
    Info from logs/status.txt (for win7) - not working:

    2021.01.14 19:59:21.769 new context [20.12.8.0] [Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 / Windows 7 Service Pack 1]

    Info from logs/status.txt (for win10) - work:

    2021.01.14 20:08:10.401 new context [20.12.16.0] [Microsoft Windows NT 10.0.19042.0 / Windows 10]

    and from the following URLs:

    - https://raw.githubusercontent.com/th...er/version.txt
    - https://pastebin.com/raw/4w5AkAsy
    - http://pastebin.com/raw.php?i=4w5AkAsy

    we get 20.11.27.1

    Is that correct?
    I don't understand how the Win10 version you have is working since it is ALSO higher than the reported version coming from the 3 sites.

  10. #54
    KillerJohn's Avatar TurboHUD HUDmaster CoreCoins Purchaser Authenticator enabled
    Reputation
    3534
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2,516
    Thanks G/R
    10/3178
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Lily2010 helped me to fix it.

    new build released
    Do not send me private messages unless it is absolutely necessary or the content is sensitive or when I ask you to do that...

  11. Thanks alex1788, Buzzy62, Jacik, seny777, Remale, Lily2010, thudnub (7 members gave Thanks to KillerJohn for this useful post)
  12. #55
    Lily2010's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    7
    Thanks G/R
    2/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's work again!
    Thank you KillerJohn!

    If you need help, don’t hesitate and let me know, I’ll help.

  13. #56
    InSpawn's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Works on Win 7
    Regards

  14. #57
    titit's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    4
    Thanks G/R
    4/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by KillerJohn View Post
    @Lily2010 helped me to fix it.

    new build released
    O_o Great !!! it works thanks !!!
    O_o super !!! ca fonctionne merci !!

  15. #58
    KillerJohn's Avatar TurboHUD HUDmaster CoreCoins Purchaser Authenticator enabled
    Reputation
    3534
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2,516
    Thanks G/R
    10/3178
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    so it was a funny breaking change in Windows 7, which should be a problem SINCE LOOOONG TIME but probably a Windows Updated messed up all your computers and revoked old crypto algorythms.

    FYI: c# - The request was aborted: Could not create SSL/TLS secure channel - Stack Overflow
    Do not send me private messages unless it is absolutely necessary or the content is sensitive or when I ask you to do that...

  16. Thanks Lily2010, titit, Wild-Cat, Romanmas (4 members gave Thanks to KillerJohn for this useful post)
  17. #59
    Remale's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    2
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you so much

  18. #60
    Wild-Cat's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    4
    Thanks G/R
    1/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It works again on Windows 7
    Thank you KillerJohn !

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. [Request] Better THUD compiler error messages
    By JarJarD3 in forum TurboHUD Support
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2019, 11:12 AM
  2. UI Blizzard error message to disable (3.3.5)
    By citrot in forum WoW UI, Macros and Talent Specs
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2016, 02:45 PM
  3. Disable Red Error Text, this needs a fix
    By Starbrezze in forum SWTOR Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 01-09-2013, 06:02 AM
  4. Site Error?
    By Amedis in forum Community Chat
    Replies: 8
    Last Post: 06-21-2006, 08:31 AM
  5. Error in checking WoW.exe CRC code hack?
    By Trichelieu in forum World of Warcraft General
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 02:24 PM
All times are GMT -5. The time now is 04:29 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search