[V9.1] [RNN] TrialsOfTempestsIcon menu

User Tag List

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 87 of 87
  1. #76
    robertsabaton's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    5
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey, i changed "SoundEnabledLast10 = false;" to "SoundEnabledLast10 = true;"

    in the plugin file itself, and its not playing any sound on the 10 sec mark, am i missing anything?

    I havent altered anything in the pluginenablerdisabler file. Please let me know, thanks a lot for this plugin!

    These ads disappear when you log in.

  2. #77
    FightstickRookie's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by robertsabaton View Post
    Hey, i changed "SoundEnabledLast10 = false;" to "SoundEnabledLast10 = true;"

    in the plugin file itself, and its not playing any sound on the 10 sec mark, am i missing anything?

    I havent altered anything in the pluginenablerdisabler file. Please let me know, thanks a lot for this plugin!

    It's odd, none of my friends nor I have changed that from false to true and we all get sound except 1 friend, ive been trying to help him get sound but have no idea why it isnt working, he tried changing the values to true as well, thud shows up in his sound mixer but still no sound.

  3. #78
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The plugin doesn't have the sounds enabled with the default settings, maybe you have downloaded modified versions of this plugin from some Discord.

    For sounds to work:

    - You must be playing GR
    - SoundEnabledProc and/or SoundEnabledLast10 must have the value true
    - The files to be played (notification_5.wav and notification_6.wav) must be in the Sounds\ folder , maybe you have them deleted or they were edited in the plugin (FileSoundProc / FileSoundLast10).
    - Check the TurboHUD volume in the windows volume mixer. I advise adding this to User\PluginEnablerOrDisablerPlugin.cs so that the initial volume does not depend of D3
    Code:
    	Hud.Sound.VolumeMode = VolumeMode.Constant;  
    	Hud.Sound.ConstantVolume = 50;  // 0-100
    Last edited by RNN; 1 Week Ago at 08:38 AM.

  4. #79
    FightstickRookie's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by RNN View Post
    The plugin doesn't have the sounds enabled with the default settings, maybe you have downloaded modified versions of this plugin from some Discord.

    For sounds to work:

    - You must be playing GR
    - SoundEnabledProc and/or SoundEnabledLast10 must have the value true
    - The files to be played (notification_5.wav and notification_6.wav) must be in the Sounds\ folder , maybe you have them deleted or they were edited in the plugin (FileSoundProc / FileSoundLast10).
    - Check the TurboHUD volume in the windows volume mixer. I advise adding this to User\PluginEnablerOrDisablerPlugin.cs so that the initial volume does not depend of D3
    Code:
    	Hud.Sound.VolumeMode = VolumeMode.Constant;  
    	Hud.Sound.ConstantVolume = 50;  // 0-100
    Checked all those with my friend and his sound still doesnt work, and I downloaded the plugin from the first post, no random discord, I pasted the code here : Trials - Pastebin.com

  5. #80
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try editing the file directly, lines 81 and 82
    Code:
    	SoundEnabledProc = true;
    	SoundEnabledLast10 = true;

    The sound in Turbohud by default depends on the sound of D3. Turn up all game sounds to rule this out
    Last edited by RNN; 1 Week Ago at 09:17 AM.

  6. #81
    FightstickRookie's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Line 81 & 82 are already like that on my friend's .cs and still no sound for him for some odd reason, for mine it shows false BUT my sound plays lol

  7. #82
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Because you will have used the custom code (User\pluginEnablerOrDisablerPlugin.cs) , you must have it enabled there

  8. #83
    FightstickRookie's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by RNN View Post
    Because you will have used the custom code (User\pluginEnablerOrDisablerPlugin.cs) , you must have it enabled there
    Ahh Ic, thats probably why I get sound even though my values are false, but my friend has that still and still no sound, it's odd I wonder if it has to do with his system itself.

  9. #84
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It may be a system problem: it should explore the Sounds\ folder and try to play the files that are there.

  10. #85
    Khildrax's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    11
    Thanks G/R
    18/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I confirm you cannot use another sound than ..._6. I think we have to declare additional home made sound (.wav) somewhere.

  11. #86
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maybe you fix it by installing this: Download K-Lite Codec Pack Basic
    You can use any .wav file as long as you have copied it before in the sounds\ folder, assign the full name to FileSoundProc or FileSoundLast10

  12. #87
    FightstickRookie's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey RNN, Thanks for all your help

    Code:
    	Hud.Sound.VolumeMode = VolumeMode.Constant;  
    	Hud.Sound.ConstantVolume = 50;  // 0-100
    adding this to PluginEnablerOrDisablerPlugin.cs finally fixed the sound for my friend

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Similar Threads

  1. [V9.1] [RNN] BuildsIcons&Coe
    By RNN in forum TurboHUD Community Plugins
    Replies: 58
    Last Post: 07-24-2020, 12:43 PM
  2. [V9.1] [RNN] GoblinsPlugin
    By RNN in forum TurboHUD Community Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2020, 09:56 AM
  3. [V9.1] [RNN] Shield Of Fury Stacks
    By RNN in forum TurboHUD Community Plugins
    Replies: 17
    Last Post: 06-02-2020, 01:33 PM
  4. [V9.1] [RNN] Resource in Portrait
    By RNN in forum TurboHUD Community Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2020, 08:12 AM
  5. [V9.1] [RNN] Singularity & Coe
    By RNN in forum TurboHUD Community Plugins
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2020, 09:33 AM
All times are GMT -5. The time now is 04:52 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search