Change Language. I tried everything menu

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ReneSolo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    5
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Change Language. I tried everything

    I would like to change the language of TH in German and try it for two hours. Have searched the whole forum but just can not get it.

    I changed the file selected_language_example.txt to selected_language.txt

    and in the file it looks like this now:

    // ----------
    // If you want to run HUD with a non-english language, then rename this file to selected_language.txt,
    // and replace the following text with the language of your choice.
    // ----------
    // available languages: deDE, enUS, esES, esMX, frFR, itIT, koKR, plPL, ptBR, ptPT, ruRU, zhTW, zhCN
    // ----------
    deDE

    It doesnt work. Please help me

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    JarJarD3's Avatar Contributor
    Reputation
    106
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    395
    Thanks G/R
    41/101
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Works for me even with English game client setting in D3.
    And easy to test in town, just press M to open the map and verify that quest text have been localized correctly.

    Which application you used to edit the file?

  3. #3
    malinkastrong's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2022
    Posts
    4
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The same issue. Don't know how to fix it :c

  4. #4
    ElenaAdler's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2022
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It worked for me, are you sure you were doing everything the right way? I wanted to switch the language to French because my tutor from livexp.com/skills/french said that it would be an additional practice for me, and I didn't ahve any problems at all, so I think you just need to make sure there are no mistakes in the text.

Similar Threads

  1. [Repack] "Patch Required"- Tried Everything...
    By ProphetWoW in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 6
    Last Post: 08-28-2010, 12:48 PM
  2. ---Noggit3 Error! I've tried everything pleeease help :(---
    By Jordanator123 in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 17
    Last Post: 08-17-2010, 04:50 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-16-2010, 06:39 PM
  4. So i've tried everything, but...
    By ducky69247 in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 11
    Last Post: 07-04-2008, 11:02 PM
  5. Few model changes. please help :) , tryed self and failed
    By luddo9 in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 12
    Last Post: 07-04-2007, 12:32 PM
All times are GMT -5. The time now is 06:31 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search