problem turbo nothing on screen menu

These ads disappear when you log in.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    mx83's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    5
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    problem turbo nothing on screen

    turbo.jpg

    Hi all
    if someone can help me why i have nothing on my screen with turbo on :/

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    NeO_oN's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    mx83 +1 nothing on screen

  3. #3
    mx83's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    5
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by NeO_oN View Post
    mx83 +1 nothing on screen
    you have the same problem ?

  4. #4
    NeO_oN's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    yeah th nothing on screen

  5. #5
    pumo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    13
    Thanks G/R
    4/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    +1
    same problem

  6. #6
    DysfunctionaI's Avatar Member
    Reputation
    6
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    49
    Thanks G/R
    18/5
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I'm assuming that the latest Enigma isn't working for you guys either?

    I have people telling me that the latest HUD and Enigma are not working for them. For everyone else (including me) they both work fine.

  7. #7
    jeanp12345's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    2 (100%)
    Originally Posted by DysfunctionaI View Post
    I'm assuming that the latest Enigma isn't working for you guys either?

    I have people telling me that the latest HUD and Enigma are not working for them. For everyone else (including me) they both work fine.
    They're both working for me too, up to a point. With HUD it's the character selection screen and the bottom left logo. With Enigma the process attach but there's no results in game. *shrug* (win7)
    Last edited by jeanp12345; 08-10-2018 at 04:02 PM.

  8. #8
    Mulchman's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by mx83 View Post
    turbo.jpg

    Hi all
    if someone can help me why i have nothing on my screen with turbo on :/
    mx83 +1
    I am experiencing the same thing....

  9. #9
    xteci's Avatar Member
    Reputation
    4
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    Thanks G/R
    11/3
    Trade Feedback
    0 (0%)
    i encountert the same problem in a new game (other server), thud wont show up at startup but after a short amount of time it started working like it used to have.
    guess there are still some loading/read issues withe the new patch.

  10. #10
    darkjoy's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    May 2012
    Posts
    108
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by jeanp12345 View Post
    They're both working for me too, up to a point. With HUD it's the character selection screen and the bottom left logo. With Enigma the process attach but there's no results in game. *shrug* (win7)
    I have the same issue on both programs.

    TH works at character select and the loading screen, but in the actual game it does not display.

    I was never able to get Enigma to work also.

    I was on an old Windows 10 version so I updated to 1803 and it's still doing the same thing.
    Last edited by darkjoy; 08-10-2018 at 08:51 PM.

  11. #11
    pumo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    13
    Thanks G/R
    4/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    more exceptions (>200)
    Code:
    2018.08.11 09:44:42.488	collect exception (System.NullReferenceException: Ссылка на объект не указывает на экземпляр объекта.
       в Turbo.Collector.Scenes.SceneCollector.(IScene )
       в Turbo.Collector.Scenes.SceneCollector.‏*‬*​*‏*‎‏‏‏*‏‪*‫****‬*‏‪*()
       в Turbo.Collector.Collect.**​‎‎*‫‬​‪‏‬‫‪‬*‏‫‬*‏‏*‫‪‪‪**(Boolean ))
    Some locations are shown, and some are nothing.

  12. #12
    scirocco72's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    29
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by darkjoy View Post
    I have the same issue on both programs.

    TH works at character select and the loading screen, but in the actual game it does not display.

    I was never able to get Enigma to work also.

    I was on an old Windows 10 version so I updated to 1803 and it's still doing the same thing.
    Exactly same problem

  13. #13
    BlueTipped's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I have the same problem and have noted that I see all my chars across the top of the screen in the start game screen and if I mouse over them the stats that usually have values are all 0's and also the date of last play is wrong but the para level is correct on the char pics which are all there and correct. This is how the date displays STats 0.jpg

  14. #14
    buslibajd's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Same problem

  15. #15
    XxxZzz's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    same here. both thud and enigma overlay not visible.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. problems getting thunderfury on the back
    By dezederius in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 3
    Last Post: 11-01-2008, 11:15 PM
  2. Problem running Repacks on Vista
    By mekormek in forum WoW EMU Exploits & Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2008, 12:51 AM
  3. problem with gear on ascent
    By Erlingi in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 3
    Last Post: 05-30-2008, 05:15 PM
  4. Falling Snowflakes On Screen - Suggestion/Problem
    By Clocky in forum Suggestions
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-2007, 04:53 AM
All times are GMT -5. The time now is 12:06 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search