unable to retrieve latest version info for turbohud menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    beefstrogan's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    unable to retrieve latest version info for turbohud

    My provider blocks the site of pastebin ... what should I do?

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    RunDMX's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by beefstrogan View Post
    My provider blocks the site of pastebin ... what should I do?
    Same here. Previously KJ was did something on server and it was start to work again but i cant remember what was it. DNS and VPN is not working (VPN is working but with amazing lag). Is tehere any possibility to solve this issue?

  3. #3
    Milkyboy_D3's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    5
    Thanks G/R
    1/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I'm unable to retrieve the latest information either. I've tried changing hosts but still doesn't work

  4. #4
    Milkyboy_D3's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    5
    Thanks G/R
    1/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Okay I've found a solution for this problem:
    Solution 1:
    1. Press Windows+R then type regedit
    2. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
    3. Right-click internet settings and click permissions
    4. Change the permissions to full Control
    5. Click apply
    6. Windows button then type 'Internet options'
    7. Navigate to Connections tab -> LAN Settings
    8. Uncheck 'Automatically detect settings'


    Solution 2:
    1. Press Windows+R then type regedit
    2. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel
    3. Modify Connection Settings if it is '1' change it to '0'
    4. Click OK
    5. Windows button then type 'Internet options'
    6. Navigate to Connections tab -> LAN Settings
    7. Uncheck 'Automatically detect settings'



    Hope this helps! Only way this fixed my issue.

    If this doesn't work then download Tunnelbear or any VPN you prefer.

    1. Open Diablo 3
    2. Sit in menu
    3. Open VPN -> Set Location to America
    4. Open Turbohud
    5. As soon as Turbohud loads turn VPN Off.
    6. (May result in disconnection but it works...)
    Last edited by Milkyboy_D3; 04-02-2018 at 02:58 AM. Reason: Fixed lists

  5. Thanks SamuelRoy (1 members gave Thanks to Milkyboy_D3 for this useful post)

Similar Threads

  1. [Request] Unable to retrieve latest version info for TurbuHUD
    By nabz in forum TurboHUD Support
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2018, 12:29 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-29-2017, 03:18 AM
  3. [Question] Unable to retrieve latest version info
    By PwnySoprano in forum TurboHUD Support
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2017, 01:11 AM
  4. [Bug] Unable to retrieve latest version info for TurboHUD
    By SeaDragon in forum TurboHUD Support
    Replies: 30
    Last Post: 04-21-2017, 04:18 PM
  5. Unable to validate game version
    By general_salsa in forum World of Warcraft General
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2007, 08:16 PM
All times are GMT -5. The time now is 06:58 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search