New Error Message for me menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Slingshot1's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    59
    Thanks G/R
    16/9
    Trade Feedback
    0 (0%)

    New Error Message for me

    Anyone get the error "Can't detect D3 Memory (64-Bit). Please use a compatible D3 client and run THUD as and Admin?"

    I got it today, and I haven't changed a thing since yesterday. Using RUNAS as well - nothing has changed

    These ads disappear when you log in.

  2. Thanks anaelle (1 members gave Thanks to Slingshot1 for this useful post)
  3. #2
    Buzzy62's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    6
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    58
    Thanks G/R
    9/5
    Trade Feedback
    0 (0%)
    There's a new version of Diablo out now. TH is not working with it......yet. Hopefully, there's a way to get it back, but for now, you'll have to limp along without.

  4. #3
    crack5ter's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)

    D3 update v2.6.1.49286 - 21-02-2018

    Originally Posted by Slingshot1 View Post
    Anyone get the error "Can't detect D3 Memory (64-Bit). Please use a compatible D3 client and run THUD as and Admin?"

    I got it today, and I haven't changed a thing since yesterday. Using RUNAS as well - nothing has changed
    Major update, to D3. Affected other D3 tools and well know programs:

    Ros-Bot:
    "Your Version of Diablo III is 2.6.1.49286 and RoS-BOT is compatible with version 2.6.1.48432"

    TH:
    "Can't detect D3 Memory (64-Bit). Please use a compatible D3 client and run THUD as and Admin?"

    Demonbuddy:
    "Diablo III is running but no build supported by demonbuddy detected, was there a patch?"

    All down for moment ...

    TY
    Last edited by crack5ter; 02-20-2018 at 10:58 PM.

  5. Thanks phelan77 (1 members gave Thanks to crack5ter for this useful post)
  6. #4
    Slingshot1's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    59
    Thanks G/R
    16/9
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Thanks guys - I figured it was something like that, but needed confirmation

  7. #5
    crack5ter's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Further update:

    When this patch hit the PTR, it became apparent some new encryption in the memory space and anti-debugger code appeared that will impact development on a variety of D3 tools,

    Posts:
    DLL Injection problem with 2.6.1.49177 PTR build

    and here:
    PTR memory encryption - 3rd party software | Diablo 3 Reaper of Souls BOT

  8. #6
    tw33kr's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Ros has updated some info, they have a working beta build but are trying to refine before a release is available.

  9. #7
    xblade2k7's Avatar Active Member CoreCoins User
    Reputation
    33
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    181
    Thanks G/R
    57/17
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by tw33kr View Post
    Ros has updated some info, they have a working beta build but are trying to refine before a release is available.
    emmm and?, remember, THUD not is a RosBot Part.

  10. #8
    tw33kr's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by xblade2k7 View Post
    emmm and?, remember, THUD not is a RosBot Part.
    It was mentioned previously in this thread. Relevant even though it is a different tool, there is going to be some overlap as far as how and some of the types of memory read by both of the tools. Having one tool show progress means there is an increased possibility that other tools such as TurboHud will be able to read memory addresses they need to function.

  11. #9
    FurryBeast's Avatar Member
    Reputation
    7
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    24
    Thanks G/R
    5/6
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I know that Tyrael/other dudes shared their current memory obfuscation workaround with this community, but I don't know if they posted it here or they did it via PM. Ad least that's what was said on their discord yesterday by one of the more prominent members of their team. No matter how you look on it, THud and RoSBot are like 2 different kind of booze. Some drink both, some chose one over the other, but we all get drunk one way or another

  12. #10
    gaves's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Are you saying there is a workaround? I have been using enigma's mh but its not close to feeling like proper turbohud d3 let people know if you know D:

Similar Threads

  1. Custum Error Messages for New Users
    By jdtrinitron in forum Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2011, 04:29 AM
  2. [Request]New Sig + Avatar for me!
    By Bloodber in forum Art & Graphic Design
    Replies: 5
    Last Post: 11-13-2010, 08:08 AM
  3. How to FIX wow error 132 (worked for me!)
    By HElpServa10 in forum World of Warcraft General
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2008, 08:19 AM
  4. New Idea, and works for me
    By Flashmoron in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 14
    Last Post: 10-12-2008, 01:55 PM
All times are GMT -5. The time now is 07:22 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search