[engineer] it's possible to summon twice the same bot at the same time menu

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    montgola's Avatar Contributor
    Reputation
    113
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    373
    Thanks G/R
    2/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [engineer] it's possible to summon twice the same bot at the same time

    lf someone to reproduce please
    https://www.youtube.com/watch?v=RMdRow7eO_E
    apparently Summon a bot, go on your mount, and summon a bot again.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Ehnoah's Avatar Elite User
    Reputation
    385
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    996
    Thanks G/R
    14/88
    Trade Feedback
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yep if you press fast enough. But you can only summon 2 Bots... also the other can't be controlled. So not that useful.

  3. #3
    montgola's Avatar Contributor
    Reputation
    113
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    373
    Thanks G/R
    2/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well dang that sucks

  4. #4
    mounogliftras's Avatar Private
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lol this enngginer works well :P
    I cast 3,but didn't do nothing

  5. #5
    kyriaqos's Avatar Corporal
    Reputation
    3
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    16
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Most useful with the shield repair bot.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 02-25-2012, 11:51 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 03-08-2010, 03:36 AM
  3. Possible to still edit the look of items , WDB
    By liamwins in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 0
    Last Post: 05-14-2008, 12:26 PM
  4. Is it possible to replace sounds the same way as models (with new MPQ)?
    By AgentOrange in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2008, 03:06 AM
  5. Engineering Primal Air - Possible tweak
    By Victor in forum World of Warcraft General
    Replies: 3
    Last Post: 11-27-2007, 04:41 AM
All times are GMT -5. The time now is 07:57 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search