Viper FFXIV Bot menu

These ads disappear when you log in.

Page 1 of 37 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 553
  1. #1
    viperbot's Avatar Contributor CoreCoins User
    Reputation
    103
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    598
    Thanks G/R
    2/53
    Trade Feedback
    0 (0%)

    [Release] Viper FFXIV Bot - Fully automated, Grinding, Harvesting, Crafting, Fishing

    Updated 6.6.16 - Full scripting and plugin support. Yes, combat plugins, generic plugins (potions, etc). Or just customize the bot.
    Updated 11.1.15 - Full collecting support. Get those blue/red scripts now!
    Updated 5.3.15 - Added support for Triple Triad games.
    Updated 5.2.15 - Added support for MGP games like Chocobo Racing, Monster toss and more.
    Updated 1.30.15 - All updated for latest patches
    Updated 9/24/14 - Bot now will grind fates!!!
    Updated 1/4/14 - Bot now grinds, crafts, harvests. Everything you need!!! See threads near the end for details.

    Bot has full pre-made patrols for all harvesting classes! 1-60! Has most pre-made patrols for grinding mobs, and easy crafting profiles 1-60.



    Here we are again.. with our latest bot for Final Fantasy XIV: Arr.

    This bot has been updated from the original 1.0 version of ffxiv to work with ffxiv 2.0: ARR.

    As usual the bot will fight, hunt, fish, harvest, craft, quest, patrol.. oh and has a radar.

    Here is a screenshot:



    Plugin Support: Make the bot do exactly what you want via a full scripting API using c#
    Hunting: Setup your hotkeys, and patrol area. Define things like what to hunt.. how many, when to stop, etc.
    Harvesting: Fully automagic harvesting for mining, botany, etc. Just define the patrol area and the name of the node. It will harvest.
    Fishing: Fully auto fishing bot. Moves around to avoid fishing too often in one spot.
    Crafting: Craft/Synthesize. Yep does that too!
    Radar.. pretty self explanitory from the pic above.
    Questing: With new tasking system, you can define clicks, key presses, targets, etc. So you can tell the bot to move to this mob, click this button (to take a quest) and then move here and click these to finish the quest.
    FATE botting: Tell the bot to go around the zone and join in fates (even with levelsync), complete and move to next fate.
    Collecting: Harvest/Fish/Craft and collect for red/blue scripts.

    Some other features are all fully background..
    Rez and continue, etc.
    Healing, etc.
    Running patrol forward, backward.. x number of times, etc.


    [I]Unlike other sites where you pay for every bot, with MMOViper you pay once and get access to all of your bots. That includes all future updates, forums, and user submitted contributions that are added to the site. No more waisting money on one product only to waste more on another a few weeks down the road.



    Download info: Google MMOViper
    Last edited by viperbot; 07-31-2017 at 11:40 PM.

  2. Thanks DexterLazy (1 members gave Thanks to viperbot for this useful post)
  3. #2
    viperbot's Avatar Contributor CoreCoins User
    Reputation
    103
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    598
    Thanks G/R
    2/53
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Pre-made fishing profiles 1-50!!!


    I have added fishing support as of 9.12.13.

    Last edited by viperbot; 07-31-2017 at 11:40 PM.

  4. #3
    tsincaat's Avatar Contributor

    Reputation
    82
    Join Date
    May 2006
    Posts
    285
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Does harvesting work in the background? I'm guessing no, because of the clicking on items.

    Also, does harvesting support using more than one key (for improving gather success rate)
    Last edited by tsincaat; 08-25-2013 at 03:55 AM.

  5. #4
    PinkiPan's Avatar Active Member
    CoreCoins User
    Reputation
    52
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    460
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    2 (100%)
    can you make it do fates ?

  6. #5
    akihabara's Avatar Sergeant CoreCoins User
    Reputation
    46
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    62
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Fate are random generated, i dont think so

  7. #6
    tsincaat's Avatar Contributor

    Reputation
    82
    Join Date
    May 2006
    Posts
    285
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by akihabara View Post
    Fate are random generated, i dont think so
    The timing for when they pop up may be somewhat random, but each fate pops up in a specific location, so any bot can hypothecially do fates. It likely wouldn't be super efficient though, as it would probably be unable to detect when the fate is active. You would only really be able to reliably camp one or maybe two if they're close together.

  8. #7
    viperbot's Avatar Contributor CoreCoins User
    Reputation
    103
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    598
    Thanks G/R
    2/53
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Exactly. You can (if you wish) put a bot in one place or have it travel between fates that are known. Looking for exact mob names to kill associated with that fate.

    But just farming for exp would be far faster to gain levels.. just because of the exp/hour I imagine would surpass waiting for fates to randomly come up just as the bot is there.

    @tsincaat, Yes everything is all in the background! Minimize and enjoy the bot running silently in the background.


    Added Crafting:
    Last edited by viperbot; 10-12-2013 at 09:29 PM.

  9. #8
    PinkiPan's Avatar Active Member
    CoreCoins User
    Reputation
    52
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    460
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    2 (100%)
    if you found a good location you could effectivly get a good chain going with 4 or so bots

  10. #9
    PinkiPan's Avatar Active Member
    CoreCoins User
    Reputation
    52
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    460
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    2 (100%)
    how do you setup gathering ? i made the patrol but the bot just walks past the mature trees instead of harvesting them, i have them in target list too

  11. #10
    viperbot's Avatar Contributor CoreCoins User
    Reputation
    103
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    598
    Thanks G/R
    2/53
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Just need them in your target list. Your hotspot needs to be in targeting range of the tree. Unless they got bugged.. I tested with trees on beta 4.. and only tested mining.. when I released it. It maybe that the trees need a tweak, I'll check it.

    Might need to post this bug on the viper forums. To help track it down.

    Target a tree and see if its HP show as 100%. If not, its bugged and I"ll have to tweak. I have a patch I'll be releasing in a bit to address some of the other bugs people have found.
    Last edited by viperbot; 08-25-2013 at 07:23 AM.

  12. #11
    PinkiPan's Avatar Active Member
    CoreCoins User
    Reputation
    52
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    460
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    2 (100%)
    doesent show hp% it just says lv 5 Mature tree with grey bar, mining is the same there is no hp%
    Last edited by PinkiPan; 08-25-2013 at 08:07 AM.

  13. #12
    viperbot's Avatar Contributor CoreCoins User
    Reputation
    103
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    598
    Thanks G/R
    2/53
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Offsets must be different. I've only tested lv 10 mines in Lower La Noscea. Which zone are you in and I'll head over there and check it.

    On the stats tab IN viper bot. You can see what the bot sees. It will show name and then HP.

  14. #13
    PinkiPan's Avatar Active Member
    CoreCoins User
    Reputation
    52
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    460
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    2 (100%)
    starter areas for both

  15. #14
    icewater1337's Avatar Site Donator CoreCoins User
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    48
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    3 (100%)
    Do you have a trial for the bot?

  16. #15
    PinkiPan's Avatar Active Member
    CoreCoins User
    Reputation
    52
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    460
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    2 (100%)
    just checked the miner and it targets the deposit but just stands there next to it

Page 1 of 37 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Kefka Bot - FFXIV Bot
    By KefkaBot in forum Final Fantasy XIV
    Replies: 168
    Last Post: 06-21-2017, 09:18 AM
  2. Vote for a Buddy FFXIV Bot
    By cr80pro11 in forum Final Fantasy XIV
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2013, 02:19 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-02-2011, 04:04 PM
  4. FFXIV Bot (Some issues and I have some questions)
    By Veritable in forum MMO Exploits|Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-07-2011, 01:29 PM
  5. [Bot] FFXIV Bot
    By kobbon in forum MMO Exploits|Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-2011, 05:17 PM
All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search