Two Neverwinter client on one PC menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    xmanx's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    37
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    Two Neverwinter client on one PC

    Hello, any idea how to run two clients on one PC? If i try play second client game freeze on connect account server.

    thanks xmanx
    Last edited by xmanx; 07-15-2013 at 02:05 AM.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    mwlr's Avatar Private
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    vmware player, virtual PC......

  3. #3
    papare33's Avatar Private
    Reputation
    2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I've run 4 on one PC without any virtual machine. Seems the freezing is due to something on your end.

  4. #4
    freitag's Avatar Member
    Reputation
    5
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    74
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by papare33 View Post
    I've run 4 on one PC without any virtual machine. Seems the freezing is due to something on your end.
    same here, no need need for a vm.

  5. #5
    Poodoo's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    39
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I'm running 5 clients with no issues.

  6. #6
    Viatori's Avatar Private
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by freitag View Post
    same here, no need need for a vm.
    Originally Posted by Poodoo View Post
    I'm running 5 clients with no issues.
    Out of curiosity. Can you tell the specs of your computers?

    I can run 3 clients. 4th causes extreme lag.

    Core i5-750
    12GB ram
    Windows 7 64-bit
    GTX 580

  7. #7
    FattyXP's Avatar Sergeant Major CoreCoins User
    Reputation
    20
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    169
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Once you load your second client, bust the settings down in it. If you don't have a lot of ram and a good GPU/CPU then you can't have many copies of this game running.

  8. #8
    xmanx's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    37
    Thanks G/R
    1/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    i5
    8GB
    win8
    650ti boost

    run it from same instance or got for every nw solo dir?

  9. #9
    zandokan's Avatar Sergeant
    Reputation
    8
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    40
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Or you can use Isboxer, or just take the tips from this guy
    ISBoxer.com ? View topic - GUIDE: Neverwinter ISBoxer Performance Optimization

  10. #10
    Poodoo's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    39
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    i7 - 1st Gen
    12 gigs mem
    win7 x64
    SLI - 560Ti

    i used the guide at listed above at ISboxer and run smooth! Don't change any windows settings though. Just the games settings.

  11. #11
    Matrony's Avatar Site Donator
    CoreCoins User
    Reputation
    9
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    88
    Thanks G/R
    5/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Just to make 100% sure..
    do you happend to try to log into the SAME account, on the other instance if the game? lol

  12. #12
    Sirmabus's Avatar Sergeant CoreCoins User
    Reputation
    34
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    69
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Open "Task Manager" (CTRL-ALT-DEL) and set the priority of each GameClient.exe to "below normal".
    From a programming way (typically from a DLL): "SetPriorityClass(GetCurrentProcess(), BELOW_NORMAL_PRIORITY_CLASS);"

    Makes a world of difference, the clients will become a lot more manageable.

  13. #13
    tommyboy69's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    2
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    65
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    5 (100%)
    all I do Is put nwo icon on task bar at bttm.
    click first log in manually set screen to windowed mode
    then drag the screen resize to a smaller box size.drag to top left side
    then second screen right click mouse on same never winter icon on task bar
    which opens another instance of game. make it windowed to allow me to drag resize. I put that top right side
    basically.
    monitor is big box then inside monitor u see 4 smaller boxes which are the game windows
    now you have complete control which game instance u wanna see and play. how?

    when window mode you can click maximize button top right. to max to minimizeminimize just click top right minimize button and it will go back to them boxed screen you originally had.
    none of the screens over lap they fit perfect cause I made the screens the size they are by drag sizing them
    .

    key to remember:
    first client dbl click nwo icon.
    any client after that right click open on icon...
    peace...
    Last edited by tommyboy69; 08-13-2013 at 12:35 PM.

Similar Threads

  1. A trick for dk in AB (Teaming up two ideas to make one better one)
    By vertigo7 in forum World of Warcraft Exploits
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2009, 09:13 AM
  2. separate WoW clients on one machine
    By hitman047 in forum WoW EMU Guides & Tutorials
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2008, 07:45 PM
  3. WTT two 70's for one. READ!
    By Glikko92 in forum Members Only Accounts And CD Keys Buy Sell
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2008, 03:00 PM
All times are GMT -5. The time now is 09:57 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search