Simple Fish Bot menu

These ads disappear when you log in.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 79 of 79
  1. #76
    Terminaluser's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by zeugador View Post
    I figured not but I know its old thing is the bot has been working just fine since then till today was just hoping someone was still alive with a quick fix
    Go into Glyph -> Settings and put the Architecture back to 32 Bit. They changed the Default Setting to x64 so the Process is running as rift_x64.exe which cause problems because the Bot searches for rift.exe.

    I will try to fix that next time with some "re" but i can't promise anything

    Regards, T

    These ads disappear when you log in.

  2. #77
    Coxlox's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I can't use the setup or start button

  3. #78
    Damir71982's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    13
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Today mandolin is one of the musical instruments used in various musical genres such as bluegrass, popular and even classical music. It is one of two stringed musical instruments. The number and type of mandolin strings have changed over time and place, but the predominant configuration is now the Neapolitan mandolin... Read more - Rogue RM 100a Overview: Mandolin for Beginners

  4. #79
    unknownerrors's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I'm having a hell of a time getting lures to work. I have the pole and lure on an action bar hot keyed to 1 and 2 respectively and a bag open with only my stack of lures and pole in it yet the program refuses to buff my pole with the named lure.

    [edit]
    My mistake, found the button for setting pole location in settings. once set it worked like a charm. may want to add that in the instructions.
    Last edited by unknownerrors; 03-08-2019 at 06:59 AM.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Similar Threads

  1. Replies: 211
    Last Post: 10-26-2015, 06:29 PM
  2. What is the current simple go to fishing bot?
    By blewis1984 in forum WoW Bots Questions & Requests
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2014, 04:27 PM
  3. [Bot] Wangler - small and simple fish bot.
    By KcDan in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 31
    Last Post: 12-18-2011, 03:04 AM
  4. [Tool] Simple idea to help filter out junk with fishing bots :)
    By mhollier117 in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 5
    Last Post: 06-13-2011, 06:22 PM
  5. Fishing Bot! (Auto-It)
    By janzi9 in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2006, 10:23 PM
All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search