Get unlimited AD menu

These ads disappear when you log in.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 82
  1. #1
    ForeverCalzone's Avatar Sergeant CoreCoins User
    Reputation
    16
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    48
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    Get unlimited AD

    Go on gateway and bid on an item with say
    -333333333333333333333333

    and get that sum in diamonds when the auction ends.

    gateway.playneverwinter.com

    That's why if you click on say "Equipment" and the first auctions showing are all in -xxxx amount

    This seems to be fixed now
    Last edited by ForeverCalzone; 05-19-2013 at 03:39 PM.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Epicluckbox2's Avatar Banned CoreCoins User
    Reputation
    1
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    72
    Thanks G/R
    5/0
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Whoever has a lot of AD, I'll buy it off you.

    Let me know your skype name in PM.

    Do it fast before you get banned

  3. #3
    Bonx's Avatar Member
    Reputation
    3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    No Auctions up with "-"

  4. #4
    ForeverCalzone's Avatar Sergeant CoreCoins User
    Reputation
    16
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    48
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by Bonx View Post
    No Auctions up with "-"
    imgur: the simple image sharer

    I beg to differ.

  5. #5
    exfelon's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    can't bid on any of them though...? tried ie, firefox, ingame, phone none would let me bid or place a bid with a - at the beginning
    Last edited by exfelon; 05-19-2013 at 09:45 AM.

  6. #6
    UDontKnowWhoIAm's Avatar Active Member CoreCoins User
    Reputation
    51
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    396
    Thanks G/R
    5/4
    Trade Feedback
    0 (0%)
    So i choose any item on AH, and i set the bid for "-333333333333333333333333" ?

  7. #7
    ForeverCalzone's Avatar Sergeant CoreCoins User
    Reputation
    16
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    48
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by UDontKnowWhoIAm View Post
    So i choose any item on AH, and i set the bid for "-333333333333333333333333" ?
    Correct. And you don't have to wait for the auction to end, it gives you the AD instantly.

  8. #8
    exfelon's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    how are you bidding on them?

  9. #9
    UDontKnowWhoIAm's Avatar Active Member CoreCoins User
    Reputation
    51
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    396
    Thanks G/R
    5/4
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Well what browser do you use? Its kinda working for me on firefox, but i only get 3 AD, not 333333333333333333333333. Is that working as intended?

  10. #10
    underweaver's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    23
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    1 (100%)
    I logged ingame too, still cant bid on any of the - items

  11. #11
    canz's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    tell us what to search for dude

  12. #12
    ForeverCalzone's Avatar Sergeant CoreCoins User
    Reputation
    16
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    48
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by underweaver View Post
    I logged ingame too, still cant bid on any of the - items
    If you read what I wrote: YOU HAVE TO USE THE GATEWAY (Very important!)

    gateway.playneverwinter.com - Use the Auction house there, then it works

    I used Chrome and it worked fine.

  13. #13
    ForeverCalzone's Avatar Sergeant CoreCoins User
    Reputation
    16
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    48
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by canz View Post
    tell us what to search for dude
    You just bid on ANY item that has a normal bid. You can't bid on an item that is already been "exploited" aka, you cant bid on an item with a negative value.

  14. #14
    underweaver's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    23
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Originally Posted by ForeverCalzone View Post
    If you read what I wrote: YOU HAVE TO USE THE GATEWAY (Very important!)

    gateway.playneverwinter.com - Use the Auction house there, then it works

    I used Chrome and it worked fine.
    Did this first, Your bid has failed! Please try again later.


    NVM I'm retarded
    Last edited by underweaver; 05-19-2013 at 10:01 AM.

  15. #15
    xXK1ll3rXx's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    194
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Tried it, the Auctionhouse is blank, I cant see any items listed in there...."No data available in table"

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Exploit] Get Unlimited Marks of the Valiant
    By Illegalpie in forum World of Warcraft Exploits
    Replies: 12
    Last Post: 02-20-2010, 01:26 AM
  2. [DK-Only] Get Unlimited HP! [FIXED!]
    By Nidhogg, in forum World of Warcraft Exploits
    Replies: 18
    Last Post: 04-16-2009, 03:50 AM
  3. Improved guide on how to get unlimited gold on servers w/ malls.
    By psfan1507 in forum WoW EMU Exploits & Bugs
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-2008, 10:04 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 04-23-2008, 05:44 PM
All times are GMT -5. The time now is 03:08 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search