Lazybot question - when more deposites menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Thiler's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    13
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    113
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    10 (100%)

    Lazybot question - when more deposites

    Hi, i have problem... When i run lazybot... and it see more than 1 deposite or herb near one place... it not take any one.. What is the problem?
    Example: - herb - deposit



    If they are near... lazybot anythink gather or these... why?
    And next - if it find deposit or herb... it dissmis from mount... but it start cast mount again and after this it gather... why? can anybody contant me and help me please? or answer here
    icq is 352 021 392
    thanks

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Thiler's Avatar Member CoreCoins User
    Reputation
    13
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    113
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    10 (100%)
    E: too many units i done

    So problem is why it cast mount when it dissmin mount and after this it gather
    Last edited by Thiler; 03-24-2012 at 02:24 PM.

Similar Threads

  1. [Showoff/Question] What more should i do?
    By djCorrupT in forum Art & Graphic Design
    Replies: 4
    Last Post: 01-20-2009, 02:51 AM
  2. [QUESTION] Aggroing more mobs than wanted/ How to make them yellow?
    By Romis in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2008, 06:44 AM
  3. Questios, Questions, and more Questions!!!
    By Trueheartless in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 4
    Last Post: 11-26-2007, 09:01 PM
  4. [Question] When i use DBC editor....
    By eldiablo in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 4
    Last Post: 10-10-2007, 05:40 PM
All times are GMT -5. The time now is 04:35 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search