How to add LUA protected macros in the G19 keyboard. menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Thomja's Avatar Almost Legendary User CoreCoins User
    Reputation
    535
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    638
    Thanks G/R
    12/36
    Trade Feedback
    1 (100%)

    How to add LUA protected macros in the G19 keyboard.

    As the title says.

    I want to know how to do 1 button DPS with the G19 keyboard as I know that it supports lua scripting but I really suck at it and copy pasting a code into it doesnt seem to work.

    Would love it if anyone could help me <3

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Maisteri's Avatar That spoiler guy
    Reputation
    441
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    894
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    You can't do this. You need to use the lua engine build inside WoW which most functions (attacking, using spell x when spell y is on CD etc.) are locked. You can bypass this lock with some hacks though but as it already suggests, it's obviously bannable.

    If you take the risk though, you need to create the 1 button dps macro inside WoW's macro system. You can bind the macro to your keyboard though.

  3. #3
    DarkLinux's Avatar ★ Elder ★ CoreCoins User Authenticator enabled
    Reputation
    1409
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,622
    Thanks G/R
    131/412
    Trade Feedback
    15 (100%)
    So you want a key on your G19 keyboard to do a lua DPS script? Are you trying to do this without a lua disabler?

  4. #4
    Jaerin's Avatar Former Staff CoreCoins User
    Reputation
    635
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,289
    Thanks G/R
    29/125
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I know there are some people who've been trying to create a one button setup that is only based on passive reading, but as far as I know its not public or released yet.

    This is what you would need if you were going to do it outside WoW because you would still need things like hp/mana/buffs/debuffs to know what key the macro should be sending.

  5. #5
    Thomja's Avatar Almost Legendary User CoreCoins User
    Reputation
    535
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    638
    Thanks G/R
    12/36
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Originally Posted by Maisteri View Post
    You can't do this. You need to use the lua engine build inside WoW which most functions (attacking, using spell x when spell y is on CD etc.) are locked. You can bypass this lock with some hacks though but as it already suggests, it's obviously bannable.

    If you take the risk though, you need to create the 1 button dps macro inside WoW's macro system. You can bind the macro to your keyboard though.
    I know its bannable but just wondering if it works without a LUA disable as the G19 does support lua coding. Just thought that WoW might not be able to disable the LUA that comes from the keyboard.

    Originally Posted by DarkLinux View Post
    So you want a key on your G19 keyboard to do a lua DPS script? Are you trying to do this without a lua disabler?
    Yes

    Mainly yes, but if I really has to have a lua disabler it might wanna go for it anyway as practice.

    Originally Posted by Jaerin View Post
    I know there are some people who've been trying to create a one button setup that is only based on passive reading, but as far as I know its not public or released yet.

    This is what you would need if you were going to do it outside WoW because you would still need things like hp/mana/buffs/debuffs to know what key the macro should be sending.
    I dont understand what you are saying?

    You got proof that peole are working on this?

    What is it that I need?

Similar Threads

  1. lua and c++ how to add to server???
    By relux in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2008, 04:57 AM
  2. NEW list of Alpha WotLK servers + how-to. Add yours to the list here!
    By Ashyda in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 25
    Last Post: 08-23-2008, 08:21 AM
  3. [Question] How to add an item to the mpq when u finish editing it
    By VIEJO in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2008, 12:51 AM
  4. Replies: 22
    Last Post: 05-29-2008, 03:52 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-08-2008, 02:37 AM
All times are GMT -5. The time now is 07:37 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search