Ac-web Public guide (Hamachi+non) menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    nickelo's Avatar Knight-Champion
    Reputation
    56
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    463
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    Ac-web Public guide (Hamachi+non)

    Step-by-step to setup your Ac-Web server


    1.After you download it make sure it is in your C drive folder thing
    2. In the main Ac WEb ultimate repack folder you will see 2 .rar files... Map Extractor ENUS and Map Extactor ENGB... If your US.. you want to open the Map Extractor ENUS and extract it to your WoW directory folder (C:\Program Files\World of Warcraft)
    3. Run ad.exe and you don't have to create a maps folder because it makes one for you when you extract it..... This will take 15 minutes give or take.
    4. After the map extracting thing is done you want to move the maps to the Ascent folder (C:\AC Web Ultimate Repack\Ascent)
    5. Then Go to the C:/AC Web Ultimate Repack and click control panel and click Launch Server
    And HAha your servers up..


    Note: When you have the Mysql comand promt open from when you clicked Launch server your info is gonna be Username: Root password: ascent Have fun...

    Configuring Website To make public
    1. First go to your Server folder Htdocs and look for Configuration.php...
    2. Open that file and press cntrl F and search live. Change http://localhost to your realmlist (if you want it public) For example MIne says Http://demonkeepers.servegame.org So if you want to get people to connect go to that...
    3. If you want to edit it go to http://"YourName"/adminstrator and you can edit it there.. Dont go to http://Localhost/adminstrator if its public! it will not work.
    And merry christmas yot it public...

    Making it public with hamachi
    1. Go to hamachi.cc and download it... After you have it running Look for the triangle near the bottom left and click Create a network...
    2. Create what you want but remember your information you chose so later on you can have your friends connect to it.
    3. Go into your Ascent folder and look for realms.conf at the bottom you will see

    <Realm1 Name = "Ac Web Ultimate Repack"
    Address = "127.0.0.1:8129"
    Icon = "Normal"
    Colour = "1"
    Population = "1.0"
    TimeZone = "1">

    Change to

    <Realm1 Name = "Your Realm Name"
    Address = "Your Hamchi IP:8129"
    Icon = "Normal"
    Colour = "1"
    Population = "1.0"
    TimeZone = "1">

    and There you go



    Making it public WITHOUT Hamachi

    1. Go to DynDns.org Create an account and Create hostname...

    2. Then once you get there It should say like _____ . "What you want the end to be"
    At the blank fill in what you want and also what you want the end to be...
    3. TIck the wildcard and then click the auto-ip link..
    4. After your done with that go to C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

    Then open up hosts with notepad.

    Make it look like this

    127.0.0.1 (Your DYNDNS hostname)
    Your internal IP (Your DYNDNS hostname)
    Your external IP (Your DYNDNS hostname)

    Yo can find your Internal IP bye going to start run then type in cmd then type in ipconfig ... It starts with 192
    You can find your internal IP by going to Start->Run->Cmd->ipconfig
    and looking for somethign that starts with 192.168

    You can find your External IP bye going to ipchicken.com

    5. After you have done that go to your Realms.conf and open it up... go to the You will see something like Realmcount = 1... change that to 2

    6. Then go to the bottom and you will see

    <Realm1 Name = "Your Realm Name"
    Address = "127.0.0.1:8129"
    Icon = "Normal"
    Colour = "1"
    Population = "1.0"
    TimeZone = "1">

    Change to

    <Realm1 Name = "Your Realm Name"
    Address = "Your External IP:8129"
    Icon = "Normal"
    Colour = "1"
    Population = "1.0"
    TimeZone = "1">



    That helps realm loop...

    Next you have to go forward ports under your router.

    I have linksys so i go to 192.168.1.1

    Username i leave blank and i put "admin" for the password

    You have to forward

    3036
    3724
    6881-6999
    8129
    2093
    6112
    8050
    8245
    3306



    Under Protocol, put Both and under IP Address, put the end of your internal IP..
    You need to tick Enabled..

    In a linksys router go to the Setup tab, Click the DDNS column

    Then put in ur things.. and save settings.. And merry christmas you have ur server public without hamachi... Remember to post any problems you have here.. ill help

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    ffaddict13's Avatar Corporal
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    28
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I've followed all the steps here to create the server, but how do i add custom stuff, like vendors. Will i have to mess around with Navicat or something to add them? or is there a different way?

  3. #3
    nickelo's Avatar Knight-Champion
    Reputation
    56
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    463
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    You have to right click your main DB (liek WORLD or Ascent) and Click Execute batch file (Not sure if exact words) then click on the SQL of the item.If u need any help, AIM me at Lighteningboyz2 or MSN at [email protected]

  4. #4
    Ollox's Avatar Master Sergeant
    Reputation
    5
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    122
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    help i stucka at "login to server" it wont login to the game server but i can login with my account.. but not to the server HELP HELP HELP!!

  5. #5
    nickelo's Avatar Knight-Champion
    Reputation
    56
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    463
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    bumpity bump

  6. #6
    Agent Orange's Avatar Active Member
    Reputation
    23
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    260
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    it says connecting to logonserver on '127.0.0.1:8093' isnt that non public? and when people try to connect it stays on connecting... idk did i do somthing wrong?

  7. #7
    HellBlade's Avatar Corporal
    Reputation
    2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    18
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    did you get yours to work i cant get passed the connect sreen??????????/

Similar Threads

  1. [Trinity] "How To make public Hamachi & Non Hamachi" guide?
    By kimmern in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 5
    Last Post: 03-06-2011, 08:59 AM
  2. Replies: 216
    Last Post: 08-08-2008, 11:09 PM
  3. {SUPER MARIO GUIDE} How to make your Ascent Server Public Without Hamachi
    By mcimmino92 in forum WoW EMU Guides & Tutorials
    Replies: 27
    Last Post: 07-03-2008, 06:05 AM
  4. {GUIDE} How to make your Ascent Server Public Without Hamachi
    By mcimmino92 in forum WoW EMU Guides & Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2008, 08:38 AM
  5. [Guide] Making your Antrix/Ascent Server Public Without Hamachi!
    By mafiaboy in forum WoW EMU Guides & Tutorials
    Replies: 26
    Last Post: 11-20-2007, 12:59 PM
All times are GMT -5. The time now is 11:41 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search