[Program] Windower menu

These ads disappear when you log in.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    MagnumXL's Avatar Private
    Reputation
    4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    removed... sorry
    Last edited by MagnumXL; 06-06-2008 at 05:35 PM.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    Sychotix's Avatar Moderator CoreCoins User Authenticator enabled
    Reputation
    1054
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3,185
    Thanks G/R
    165/245
    Trade Feedback
    1 (100%)
    there is an option to run in window mode already.

  3. #3
    Vcertno's Avatar Active Member CoreCoins User
    Reputation
    50
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    204
    Thanks G/R
    35/7
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Sources please ?

  4. #4
    MagnumXL's Avatar Private
    Reputation
    4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by Sychotix View Post
    there is an option to run in window mode already.

    ah sorry, I've only seen the windowed mode that produces a border.

    I'll just remove this then, thanks.

  5. #5
    Maxfunkey's Avatar Master Sergeant
    Reputation
    11
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    113
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    wtf? has this been a seamless windower or just the 0-8-15 framed window mode triggering alt+enter tweak?

    (DE)Aries PvP - Carambha; PoM (!)

  6. #6
    MagnumXL's Avatar Private
    Reputation
    4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Originally Posted by Maxfunkey View Post
    wtf? has this been a seamless windower or just the 0-8-15 framed window mode triggering alt+enter tweak?
    I don't know about the alt+enter tweak. This is what it does...

    When you put AoC into windowed mode you can see the window title bar and border. This program re sized the window so that all you saw was the game. So it looked the same as playing in full screen but popups and alt+tab would not minimize the game.

    I made it for the fun of making it really. I like keeping a memory scanner in the foreground when I'm debugging things.

    Sychotix said the function to do this exists in game. I haven't found it yet though. So removed the post and just use the program personally. Thought the thread would be deleted by now.

Similar Threads

  1. [Program] Windows Workspace Macro
    By Scrubs in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2008, 08:27 AM
  2. Programe to hide Windows?
    By Nightrider in forum Community Chat
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2008, 06:27 AM
  3. [Program] Window Renamer (noob friendly)
    By Mr.Zunz in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 10
    Last Post: 12-14-2007, 03:34 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 08:58 PM
All times are GMT -5. The time now is 10:55 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search