I try create lua for living bomb auto select target - but this not working :( need help menu

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    gameadsmouse's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2024
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    I try create lua for living bomb auto select target - but this not working :( need help

    Not actual, so removed it. Thanks
    Last edited by gameadsmouse; 3 Weeks Ago at 10:50 AM.

    I try create lua for living bomb auto select target - but this not working :( need help
  2. #2
    Jadd's Avatar 🐸 Premium Seller
    Reputation
    1513
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,433
    Thanks G/R
    81/334
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UnitBuff - 'essentially an alias of UnitAura with the "HELPFUL" filter'. You need to use UnitDebuff (or UnitAura) instead.

    Furthermore, I don't know what patch you're targeting, but as of 10.2.5 these are all deprecated. Use C_UnitAuras.GetDebuffDataByIndex

    Also you're using IsItemInRange wrong. I don't know why you're using that. IsSpellInRange is probably more appropriate.
    Last edited by Jadd; 06-04-2024 at 04:25 PM.

  3. #3
    gameadsmouse's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2024
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok thanks i try change it. + im using tinkr unlocker for wow cataclysm

  4. #4
    fakkeryou's Avatar Site Donator
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    For a total newby when it comes to LUA script, what will this achieve?

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 06-01-2010, 05:29 AM
  2. [Lua]Boss phases not working, NEED PRO HELP!!
    By blah7 in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 4
    Last Post: 01-23-2008, 02:30 PM
  3. Simple Lua Script , not working need help!
    By Arugos in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 16
    Last Post: 12-30-2007, 02:06 PM
  4. Unable to create accounts for Ascent
    By towt in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 6
    Last Post: 10-24-2007, 09:31 PM
  5. Nude Patch for Live Blizzard Servers.
    By Toxic Speed in forum World of Warcraft Exploits
    Replies: 5
    Last Post: 07-14-2006, 08:53 AM
All times are GMT -5. The time now is 03:10 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search