Swtor NoClip Hack - Updated - menu

User Tag List

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
  1. #16
    rootmasteruk's Avatar Corporal
    Reputation
    14
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Updated with 1.0a

    Enjoy!

    These ads disappear when you log in.

  2. #17
    rootmasteruk's Avatar Corporal
    Reputation
    14
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by trlol View Post
    really nice, good job man!
    im running as admin on win7 x64 but im always getting a "Error accessing coordinates - Check static address 6"
    i get the XYZ values but can move.. tried to restart everything too..
    Hi there trlol,

    If you are having problems get the latest 1.0a i just uploaded
    Read the intructions.txt file
    Enable Debug mode
    Use the program as you have been doing
    PM me the info that it spits out into
    C:\SwtorNoClipError.log
    C:\SwtorNoClipLua.log
    I should be able to help you a bit better then

    Thanks!

  3. #18
    trlol's Avatar Master Sergeant
    Reputation
    12
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    108
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm sent
    its saying the injection worked but i get "Error accessing coordinates - Check static address 6"
    tried to manually insert the PID too

  4. #19
    rootmasteruk's Avatar Corporal
    Reputation
    14
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by trlol View Post
    really nice, good job man!
    im running as admin on win7 x64 but im always getting a "Error accessing coordinates - Check static address 6"
    i get the XYZ values but can move.. tried to restart everything too..

    error:
    INJECTION PID RESULT: "Identifica‡Æo pessoal"

    Thanks for this!

    I know why it is not working now

    If possible a quick fix would be to change windows to English (i dont know if this is possible for everyone or not)

    I will try to fix it as fast as i can.

    Problem is The windows client is not in english and the PID locator on the Code injection searches for English Terms
    this INJECTION PID RESULT: "Identifica‡Æo pessoal" should read INJECTION PID RESULT: xxxx

    where xxxx being your swtor PID number(the one the other log file finds!)

    Again Thanks!
    Last edited by rootmasteruk; 04-21-2012 at 10:35 PM.

  5. #20
    Ervaelise's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Swtor NoClip Hack - Updated --noclipbug-jpg

    This is what I got, after hit +X button.

  6. #21
    trlol's Avatar Master Sergeant
    Reputation
    12
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    108
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by rootmasteruk View Post
    Thanks for this!

    I know why it is not working now

    If possible a quick fix would be to change windows to English (i dont know if this is possible for everyone or not)

    I will try to fix it as fast as i can.

    Problem is The windows client is not in english and the PID locator on the Code injection searches for English Terms
    this INJECTION PID RESULT: "Identifica‡Æo pessoal" should read INJECTION PID RESULT: xxxx

    where xxxx being your swtor PID number(the one the other log file finds!)

    Again Thanks!
    i switched back to english and it works
    no need to make a fix for this, imo, just if theres nothing else you need to add like another features.. its easy to switch language in the system so..

  7. #22
    rhodan01's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    18
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by epoxis View Post
    Does not work with french client too, tried about 5 times,
    Console appear and desappear , nothing happend .. hack awlays in off ><
    Same problem here. I'm using also the french client.

  8. #23
    sol82's Avatar Banned
    Reputation
    20
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    428
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Ervaelise View Post
    Swtor NoClip Hack - Updated --noclipbug-jpg

    This is what I got, after hit +X button.
    I get the same thing, even after manually entering a PID. My client and Windows version are both English.

  9. #24
    trlol's Avatar Master Sergeant
    Reputation
    12
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    108
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i think you guys need to sent him the debug log (check first post) like i did

  10. #25
    rootmasteruk's Avatar Corporal
    Reputation
    14
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm currently testing the new update with someone who was experiencing the problem i detected in the log files

    Be patient it should be here today!

    Many Thanks, RooTMasteR

  11. #26
    rootmasteruk's Avatar Corporal
    Reputation
    14
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Updated to 1.0b

    Enjoy!

    Feedback is welcome!

  12. #27
    Netzgeist's Avatar Contributor
    Reputation
    144
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    353
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nonenglish client, what do? ;P
    Do I just need to change the systems language or the ingame language as well?
    regards,
    NG

  13. #28
    rootmasteruk's Avatar Corporal
    Reputation
    14
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Netzgeist View Post
    Nonenglish client, what do? ;P
    Do I just need to change the systems language or the ingame language as well?
    Hi there!

    do you have V1.0b?

  14. #29
    Netzgeist's Avatar Contributor
    Reputation
    144
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    353
    Thanks G/R
    0/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    not yet. since there are various bugreports alongside nonenglish clients+systems, i thought i'd rather ask before
    regards,
    NG

  15. #30
    rootmasteruk's Avatar Corporal
    Reputation
    14
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Netzgeist View Post
    not yet. since there are various bugreports alongside nonenglish clients+systems, i thought i'd rather ask before
    Yes i can understand the confusion, so ive removed 1.0 all together.
    I suggest you pick up 1.0b
    As of the now i have had no reports of it not working!

    Many Thanks, RooTMasteR

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Tool] Ovale Spell Priority [NA mod - works with any pLUA hack] updated for 4.2
    By syphilis in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 36
    Last Post: 07-30-2012, 09:52 PM
  2. Noclip hack
    By henrygale in forum Call of Duty
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2011, 03:13 PM
  3. Fly/NoClip Hack + Water Disconnects
    By weber7655 in forum WoW Memory Editing
    Replies: 18
    Last Post: 03-11-2011, 12:49 AM
All times are GMT -5. The time now is 03:02 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search