Offering monetary reward to who ever can help me get poehud and follower to work on my pc+vm's menu

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    IShaunYI's Avatar Site Donator
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    22
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Offering monetary reward to who ever can help me get poehud and follower to work on my pc+vm's

    Offering monetary reward for anyone that can help me get PoE-HUD and follower to work with my virtual machines

    i spent approx 4 hours yesterday trying to get it to open in the virtual machines and it would give me a massive error when i downloaded it and attempted to open the "Loader.exe".
    i have no idea how to make it work and it has frustrated the living hell out of me.
    any/all help appreciated
    EDIT:
    Frustrations started when i attempted to make a standard user in the vms to then open PoE with no access to poehud, to which im given an error saying the user and password is wrong... i made the user "me" and the password "1234" - quite literally impossible to get it wrong when entering it and yet - every attempt said it was wrong... i do the exact same steps on my main pc and it works.. vm = no go..
    Then to add to the frustrations, i downloaded PoeHelper.Zip from - Release 3.12.42 . Queuete/ExileApi . GitHub
    thought to myself - YOLO ill risk the banhammer, Put it on the VM and attempted to run the loader.exe and im greeted with this massive error: copy and paste this into web browser - Screenshot by Lightshot
    if i open it on my main pc, it just instantly closes itself.
    After this i have also downloaded the FollowerV2 and i have no idea where to put it or what to do with it...
    Last edited by IShaunYI; 11-28-2020 at 03:55 AM.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    NoobToken's Avatar Member CoreCoins Purchaser
    Reputation
    6
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    26
    Thanks G/R
    6/5
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by IShaunYI View Post
    Then to add to the frustrations, i downloaded PoeHelper.Zip from - Release 3.12.42 . Queuete/ExileApi . GitHub
    thought to myself - YOLO ill risk the banhammer, Put it on the VM and attempted to run the loader.exe and im greeted with this massive error: copy and paste this into web browser - Screenshot by Lightshot


    Don't use shared folders, copy poehud to a directory in the virtual machine. (c:/poehud or something)



    Originally Posted by IShaunYI View Post
    if i open it on my main pc, it just instantly closes itself.
    ??

    " 1. The Hud wont start.
    - Windows 10 is the only supported system
    - download and install .NET 4.8 runtime .NET | Oops! (404)
    - turn of your firewall and antivirus and try again. (Thanks @bobTheBuilder69)
    - make sure you run the 64x PoE client
    - make sure you use the standalone client (NOT Steam, NOT Epic Launcher)
    - make sure you have VC++ Redistributable Runtime installed (https://support.microsoft.com/en-us/...al-c-downloads) (Thanks @snowhawk)"



    Originally Posted by IShaunYI View Post
    After this i have also downloaded the FollowerV2 and i have no idea where to put it or what to do with it...
    If you have the compiled version:

    "The compiled version. Drop this under PoeHUD/Plugins/Compiled/ so that the whole path will be PoeHUD/Plugins/Compiled/FollowerV2."

  3. #3
    IShaunYI's Avatar Site Donator
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    22
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    got it all working - someone logged into my pc and sorted it - thank you anyway

  4. #4
    snowhawk's Avatar Active Member
    Reputation
    71
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    160
    Thanks G/R
    28/55
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by IShaunYI View Post
    got it all working - someone logged into my pc and sorted it - thank you anyway
    Would you like to share what fixed it?

  5. #5
    IShaunYI's Avatar Site Donator
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    22
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honestly, we are unsure - the vm clone was broken
    we tried in the original vm and cloned it again, and it worked fine.. unsure what the issue was

Similar Threads

  1. [Question] Can someone help me get PQR version 2.1 working on a wow 4.3.4 private server?
    By jherwin in forum WoW Bots Questions & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2018, 11:57 AM
  2. [Database] What would cause a DB to work on a pc and Fail on a vps?
    By apocalypticnrg in forum WoW EMU Questions & Requests
    Replies: 5
    Last Post: 05-02-2010, 05:30 PM
  3. Replies: 20
    Last Post: 03-25-2009, 04:17 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 04-25-2008, 07:10 AM
  5. How do i get Battlegrounds to work on my private server
    By pennybox in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 5
    Last Post: 03-27-2008, 07:06 PM
All times are GMT -5. The time now is 01:29 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search