Turbohud won't run. (FIXED) menu

User Tag List

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Chickencombo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Turbohud won't run. (FIXED)

    So I was gonna start playing some D3 again, and I ofc went to download this.
    And I try to run it, games open 64bit I get to Loading turbohud please wait... and the message disappears after 1 1/2 second and nothing happens. I'm running it adminstrator mode etc.
    Just doing it as I've always done.

    I have nothing in my Logs.

    Is Turbohud not up to date or am I just being stupid.
    any help is appreciated!
    Last edited by Chickencombo; 08-08-2020 at 12:26 PM.

    These ads disappear when you log in.

  2. #2
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Game: 64 bits , Fullscreen windowed or Windowed mode
    TH: run with admin privileges, and if possible from another disk ex d:\TH
    direct connection (no vpn, proxy..)

  3. #3
    Chickencombo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm doing all of that.

  4. #4
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    other things you can try:
    Completely disable any antivirus, including windows defender
    Check the status.txt and exceptions.txt files in the logs\ folder
    Check that you are using the latest version of TH, and try the beta and stable https://www.ownedcore.com/forums/dia...ohud-releases/

  5. #5
    Chickencombo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okay, so when i tried to run beta this popped up in logs

    2020.08.08 18:13:46.096 NTP query succeeded, lag=8ms, diff=71ms
    2020.08.08 18:13:46.097 loading database
    2020.08.08 18:13:46.584 database loaded
    2020.08.08 18:13:47.316 new context [20.7.12.0] [Microsoft Windows NT 6.2.9200.0 / Windows 8]
    2020.08.08 18:13:47.322 initializing overlay
    2020.08.08 18:13:47.328 create Direct2D1 Factory
    2020.08.08 18:13:47.330 create DirectWrite Factory
    2020.08.08 18:13:47.331 create DirectInput
    2020.08.08 18:13:47.337 create DirectInput Keyboard
    2020.08.08 18:13:47.353 error while initializing overlay: HRESULT: [0x80004005], Module: [General], ApiCode: [E_FAIL/Unspecified error], Message: Unspecified error

  6. #6
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I suspect you need to install Microsoft Visual C ++ Redistributable (2015-2019 and 2013)
    https://support.microsoft.com/en-us/...al-c-downloads

  7. #7
    Chickencombo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    After installing those nothing changed.

  8. #8
    RNN's Avatar Legendary
    Reputation
    681
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    899
    Thanks G/R
    94/653
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    So I don't know what else to suggest to you except that you update drivers, install all the updates from windows update and look for "error while initializing overlay" in the forum. The error it gives you is Unspecified

    https://www.ownedcore.com/forums/dia...ml#post3856686 (THUD Directx Issue not solved) (win7)
    https://www.ownedcore.com/forums/dia...lay-issue.html ([HOW TO] Solve DirectX overlay issue)
    ..
    Last edited by RNN; 08-08-2020 at 12:13 PM.

  9. Thanks Darek043 (1 members gave Thanks to RNN for this useful post)
  10. #9
    Chickencombo's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you so much, this fixed it. I had a windows update which i had no idea about.


    Thanks again!

Similar Threads

  1. [Question] I changed a cs file to open with notepad, but now turbohud won't read any cs file.
    By ralasphicous in forum TurboHUD Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2019, 11:37 PM
  2. TurboHUD won't start
    By hatake14 in forum TurboHUD Support
    Replies: 10
    Last Post: 03-26-2017, 01:17 PM
  3. Diablo 3 Won't Run on VM
    By aquanow in forum Diablo 3 Bots Questions & Requests
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2012, 01:33 PM
  4. Need help. Comp won't run games!
    By Da Hitman in forum Community Chat
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2009, 04:51 AM
  5. [Question]WoW won't run "clean" without the MPQs. Help?
    By Gharran in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 5
    Last Post: 09-12-2008, 07:08 AM
All times are GMT -5. The time now is 04:23 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search