[INTERNATIONAL] [Prrovoss] PartyInspector menu

User Tag List

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 46 to 60 of 112
  1. #46
    prrovoss's Avatar Contributor Authenticator enabled
    Reputation
    149
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    435
    Thanks G/R
    21/127
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by odaru7788 View Post
    the following:


    hm i get those values directly from thud, so if they are wrong, its kj's fault
    the cdr might be a rounding error, i can look into that. but i cant say much about the pickup range, there is no rounding involved with this value^^ so it might be simply wrong. or the d3 ui displays another value than the actual value stored in the d3 memory.

    edit
    my guess for the pickup range:
    the client shows you only the BONUS and thud reads out the total pickup range, base + bonus.
    Last edited by prrovoss; 04-06-2017 at 10:37 AM.

    These ads disappear when you log in.

  2. #47
    SDWAHIMOVIC's Avatar Member
    Reputation
    3
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3
    Thanks G/R
    1/2
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey Prrovoss! Thanks a lot for this plugin! But i'm having a problem, I can't make it work atm, is it because the plugin is " outdated "? Is it working with 7.3? All my others plugins are working but I can't make PartyInspector working, I don't know why, I tried many things, if you can help me, would be amazing! Thanks a lot!

  3. #48
    prrovoss's Avatar Contributor Authenticator enabled
    Reputation
    149
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    435
    Thanks G/R
    21/127
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    its working for me. a few more details would be helpfull^^ are there any exceptions? what happens when you press F8?

  4. #49
    MrOne's Avatar Contributor
    Reputation
    138
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    304
    Thanks G/R
    42/123
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by SDWAHIMOVIC View Post
    Hey Prrovoss! Thanks a lot for this plugin! But i'm having a problem, I can't make it work atm, is it because the plugin is " outdated "? Is it working with 7.3? All my others plugins are working but I can't make PartyInspector working, I don't know why, I tried many things, if you can help me, would be amazing! Thanks a lot!
    For me also working, do u have this files in right folder?
    Installation:
    Place these files in the corresponding folder:
    /plugins/Prrovoss/PartyInspector.cs
    /plugins/Jack/Extensions/PowerTextureMapperExtensions.cs
    /plugins/Jack/Extensions/LegendaryGemInfoExtensions.cs
    /plugins/Jack/Extensions/LegendaryPowerInfoExtensions.cs

  5. #50
    JackCeparou's Avatar Savvy ? 🐒
    Reputation
    519
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    602
    Thanks G/R
    49/479
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by prrovoss View Post
    its working for me. a few more details would be helpfull^^ are there any exceptions? what happens when you press F8?
    I need to update PowerTextureMapperExtensions with 2.6 new items, maybe a null value throwing exceptions.
    Hide the Rum! --> Default theme customization 101 <--

  6. #51
    SDWAHIMOVIC's Avatar Member
    Reputation
    3
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3
    Thanks G/R
    1/2
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by prrovoss View Post
    its working for me. a few more details would be helpfull^^ are there any exceptions? what happens when you press F8?
    That's the fact, nothing is happening when i'm pressing F8 haha, and yes MrOne my files are in the right folder, everything is place where it needs to be, others plugins are working really fine, I'm not having any Exceptions btw Prrovoss I just think that it's not even " starting " it :c I don't know if you guys are having any ideas? Thanks for the replies tho!

  7. Thanks greatscott (1 members gave Thanks to SDWAHIMOVIC for this useful post)
  8. #52
    prrovoss's Avatar Contributor Authenticator enabled
    Reputation
    149
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    435
    Thanks G/R
    21/127
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by SDWAHIMOVIC View Post
    That's the fact, nothing is happening when i'm pressing F8 haha, and yes MrOne my files are in the right folder, everything is place where it needs to be, others plugins are working really fine, I'm not having any Exceptions btw Prrovoss I just think that it's not even " starting " it :c I don't know if you guys are having any ideas? Thanks for the replies tho!
    if absolutely nothing happens and you are not getting any exceptions, the plugin must be in the wrong folder. otherwise something should happen. i dont see how the plugin should run and not display anything while not throwing some exceptions.

  9. #53
    greatscott's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    May 2017
    Posts
    14
    Thanks G/R
    54/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by SDWAHIMOVIC View Post
    That's the fact, nothing is happening when i'm pressing F8 haha, and yes MrOne my files are in the right folder, everything is place where it needs to be, others plugins are working really fine, I'm not having any Exceptions btw Prrovoss I just think that it's not even " starting " it :c I don't know if you guys are having any ideas? Thanks for the replies tho!
    F8 might conflict with some other program's hot key, e.g. ros-bot. FYI.

  10. #54
    xblade2k7's Avatar Active Member
    Reputation
    39
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    229
    Thanks G/R
    87/23
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    not work on 7.4

  11. #55
    MrOne's Avatar Contributor
    Reputation
    138
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    304
    Thanks G/R
    42/123
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    same here, 50+ new exceptions every 2 second
    Code:
    2017.11.04 19: 03: 33.565 Overlay Painting Error (System.NullReferenceException: Object reference not deleted set to Subject Message.
    in Turbo.Plugins.Oaza.PartyInspector.DrawItem (ISnoItem snoItem, IPlayer player)
    in Turbo.Plugins.Oaza.PartyInspector.DrawBuffs (IPlayer player)
    in Turbo.Plugins.Oaza.PartyInspector.PaintTopInGame (ClipState clipState)
    in    .           ()
    in    .      (IPlugin, String, Action)
    in    .     (Object, EventArgs)
    in Turbo.By.Overlay.    ())

  12. #56
    xblade2k7's Avatar Active Member
    Reputation
    39
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    229
    Thanks G/R
    87/23
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    strange no works only using monk.... no idea...

  13. #57
    prrovoss's Avatar Contributor Authenticator enabled
    Reputation
    149
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    435
    Thanks G/R
    21/127
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    will look into that tomorrow

  14. Thanks pagslol (1 members gave Thanks to prrovoss for this useful post)
  15. #58
    pagslol's Avatar Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    7
    Thanks G/R
    11/1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes mine not working as well, pressing F8 produces loads of exceptions, if i can help troubleshoot let me know

  16. #59
    dieudo's Avatar Member
    Reputation
    7
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    39
    Thanks G/R
    4/6
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HI ! It works fine in solo ( for me )

    But it doesn't work in team :

    Exception : 2017.11.05 12: 18: 15.826 overlay paint error (System.NullReferenceException: The object reference is not defined to an object instance.
    at Turbo.Plugins.Prrovoss.PartyInspector.DrawItem (ISnoItem snoItem, IPlayer player)
    at Turbo.Plugins.Prrovoss.PartyInspector.DrawBuffs (IPlayer player)
    at Turbo.Plugins.Prrovoss.PartyInspector.PaintTopInGame (ClipState clipState)
    at   .        .       ()
    at   .      (IPlugin, String, Action)
    at   . Object     (Object, EventArgs)
    to Turbo.Basic.Overlay      () )
    Btw thanks a lot for this plugin obviously

    Kiss !

  17. #60
    prrovoss's Avatar Contributor Authenticator enabled
    Reputation
    149
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    435
    Thanks G/R
    21/127
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the problem seems to be within jacks extensions. so pray for him to find a solution

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. [INTERNATIONAL] [Prrovoss] MonsterDensityAroundCursor
    By prrovoss in forum TurboHUD Community Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2017, 06:39 PM
  2. International Talk Like a Pirate Day!
    By Loveshock in forum Community Chat
    Replies: 13
    Last Post: 09-20-2007, 12:11 PM
  3. International Rules to Calling Shotgun
    By matswurld in forum Community Chat
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2007, 08:37 PM
  4. President Bush, CAUGHT SWEARING at international meeting
    By mantalcore in forum Community Chat
    Replies: 15
    Last Post: 08-14-2006, 09:41 AM
All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search