Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Private JamesOG's Avatar
    Reputation
    13
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    [Help] Error Cube

    I'm new to dbc edits and I am looking for help in fixing my error cube problems. I know they appear from having outdated mpq's. However is it creating mpqs with an outdated mywarcraftstudio, or editing the dbc files with an old dbc editor? I'm assumming it's mywarcraftstudio that is creating the problems. I cannot find an up to date version. I'm only finding older links, what is the newest version? and where might I be able to find it.

  2. #2
    Contributor Zantas's Avatar
    Reputation
    258
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,114
    Thanks G/R
    0/2
    CoreCoins
    25
    Trade Feedback
    0 (0%)
    http://wowdev.org/




    However at the time posting this, the site seem to be down.
    http://i45.tinypic.com/157df7r.jpg


  3. #3
    Private JamesOG's Avatar
    Reputation
    13
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Well thanks for the link, hopefully it'll be back up soon.

    I don't suppose you or anyone else could upload the newest version to mediafire or a similar site for the time being?

  4. #4
    Private Shimmerwing's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Same thing has happened to me, that little blue and white cube. I thought it was normal when model editing. XD

  5. #5
    Contributor Zantas's Avatar
    Reputation
    258
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,114
    Thanks G/R
    0/2
    CoreCoins
    25
    Trade Feedback
    0 (0%)
    it's an error due to using an old model error that can occur.
    http://i45.tinypic.com/157df7r.jpg


  6. #6
    Private Shimmerwing's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Ah, thanks for telling me. That explains why Arcturis--my ghost bear--turns into a cube. XD

  7. #7
    Private JamesOG's Avatar
    Reputation
    13
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    huh the problem seems to have fixed itself, without updating anything. odd.

  8. #8
    Contributor Zantas's Avatar
    Reputation
    258
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,114
    Thanks G/R
    0/2
    CoreCoins
    25
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Maybe it was a glitch in your model-editing program or an ingame bug.

    A friend of mine was offline for 4 months on character he had and when he got back his headpiece had turn into that very same box.
    http://i45.tinypic.com/157df7r.jpg


 

 

Similar Threads

  1. [Help] Error when lauching Warcraft Studio
    By Archdruid in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2008, 06:56 PM
  2. HELP!! error retrieving character list!!!
    By Serb in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2008, 11:10 AM
  3. [Help] Error Retriving Character List
    By Sylex in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2008, 01:42 AM
  4. [Help] Error in my Ascent
    By SectorSeven in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 11
    Last Post: 01-10-2008, 05:12 AM
  5. MySQL help error 1045
    By psfan1507 in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2007, 10:24 AM
All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search