Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Private tacoismad's Avatar
    Reputation
    3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    [Help]Mount Points causing weird glitch

    I'm trying to make a Frog mount for my wife, but when I'm in game anytime I mount, I completely dissapear and am unable to move, but when I dismount it shows that I actually did move. No Frog, No Toon nada.

    Reason I said Mount Points is to blame is this didn't happen at first. First it just turned the mount into a giant frog (edited the scale in the CreatureDisplayInfo.dbc) but no character riding it. So I extracted the frog.m2 and used glitchys MES to add mount points. No clue how to do this but from what little I could find I left bone at 0, and edited just the z by 1 to get an idea of what needed to be changed. I then added the edited frog.m2 to the MPQ with the CreatureDisplayInfo.dbc. And thats when it all fell apart.

    Also I did put the CreatureDisplayInfo.dbc in DBFilesClient\ as usual, and placed the frog.m2 in Creatures\FROG\ as that is where I extracted the original from.

    Any help would be appreciated, thanks in advance.

 

 

Similar Threads

  1. [QUESTION] Mount Point Help
    By Cryptoz in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2008, 06:05 AM
  2. Mount points.
    By houseplant2 in forum WoW ME Questions and Requests
    Replies: 2
    Last Post: 12-10-2007, 07:16 PM
  3. weird glitch causing invincibilty after dieing while in AB
    By thestupidguy in forum World of Warcraft Exploits
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2006, 11:04 AM
  4. Very weird glitch
    By Datonking in forum World of Warcraft Exploits
    Replies: 28
    Last Post: 10-15-2006, 01:50 AM
All times are GMT -5. The time now is 08:40 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search