Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 46 to 60 of 105
  1. #46
    Sergeant Major CoreCoins User SprayPlaster's Avatar
    Reputation
    13
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    164
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    1036
    Trade Feedback
    3 (100%)
    I'm trying to make my own macros (okay, more like modifying other people's macros to suit my needs), but I'm still not sure what is the command to make your character to cast something only if he/she is moving. For example the fire mage can substitute fireball with scorch during movement, Locks can spam fel flame instead of shadowbolt, hunters change aspect etc.

  2. #47
    Knight-Lieutenant Sikas's Avatar
    Reputation
    63
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    374
    Thanks G/R
    4/1
    CoreCoins
    48
    Trade Feedback
    0 (0%)
    If you want to change the rotation to consider you to cast something while moving, you have to do GetUnitSpeed("player")>0, if I recall correctly.

    So for example

    /run if GetSpellCooldown("Fireball")==0 and IsSpellInRange("Fireball","target")==1 then CastSpellByName("Fireball") elseif GetUnitSpeed("player")>0 and GetSpellCooldown("Scorch")==0 and IsSpellInRange("Scorch","target") then CastSpellByName("Scorch") end
    Last edited by Sikas; 07-15-2011 at 10:24 PM.

  3. #48
    Sergeant Major CoreCoins User SprayPlaster's Avatar
    Reputation
    13
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    164
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    1036
    Trade Feedback
    3 (100%)
    Quote Originally Posted by Sikas View Post
    If you want to change the rotation to consider you to cast something while moving, you have to do GetUnitSpeed("player")>0, if I recall correctly.

    So for example

    /run if GetSpellCooldown("Fireball")==0 and IsSpellInRange("Fireball","target")==1 then CastSpellByName("Fireball") elseif GetUnitSpeed("player")>0 and GetSpellCooldown("Scorch")==0 and IsSpellInRange("Scorch","target") then CastSpellByName("Scorch") end
    Thanks a lot mate, +rep when it's off cd.
    Last edited by SprayPlaster; 07-15-2011 at 10:49 PM.

  4. #49
    Moderator CoreCoins User Authenticator enabled sed-'s Avatar
    Reputation
    1071
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1,548
    Thanks G/R
    43/129
    CoreCoins
    202324
    Trade Feedback
    0 (0%)
    The fire mage macro stops casting when critical mass is up.
    Last edited by sed-; 07-16-2011 at 01:32 AM.

  5. #50
    Knight-Lieutenant Sikas's Avatar
    Reputation
    63
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    374
    Thanks G/R
    4/1
    CoreCoins
    48
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by sed- View Post
    The fire mage macro stops casting when critical mass is up.
    Code:
     #showtooltip Fireball  #VARIABLES /run c=CastSpellByName cd=GetSpellCooldown b=UnitBuff d=UnitDebuff mana=UnitPower("player")/UnitPowerMax("player") p="player" t="target" u=IsUsableSpell r=IsSpellInRange s=GetUnitSpeed("player") hp=UnitHealth hpm=UnitHealthMax ma="Molten Armor" cau="Cauterize" block="Ice Block" lb="Living Bomb" comb="Combustion" pyro="Pyroblast" hot="Hot Streak" crit="Critical Mass" fo="Flame Orb" mi="Mirror Image" fire="Fireball" int="Arcane Brilliance"  #START ATTACKING /run if UnitHealth(t)==0 and UnitIsEnemy(p,t) then ClearTarget() end; /startattack  #ARCANE BRILLIANCE /run if not b(p,int) then c(int) end;  #MOLTEN ARMOR /run if not b(p,ma) then c(ma) end;  #MIRROR IMAGE /run if UnitAffectingCombat(p)==1 and r("Fireball",t)==1 and cd("Mirror Image")==0 then c("Mirror Image") end;  #CAUTERIZE /run if b(p,cau) and cd(block)==0 then SpellStopCasting() c(block) end;  #REMOVE ICEBLOCK /run if d(p,cau) and b(p,block) then CancelUnitBuff(p,block) end;  #INTERRUPT /run if select(9,UnitCastingInfo('target'))==false and cd("Counterspell")==0 and r("Counterspell")==1 then c("Counterspell") end; /run if select(8,UnitChannelInfo('target'))==false and cd("Counterspell")==0 and r("Counterspell")==1 then c("Counterspell") end;  #MANA GEM /run if UnitAffectingCombat(p)==1 and mana0 or mana0.05 and cd(fire)==0 and r(fire,t)==1 then c(fire) end;  #CRITICAL MASS /run if b(p,hot) and r(pyro,t)==1 and cd(pyro)==0 then c(pyro) elseif not (d(t,crit) or d(t,"Shadow and Flame")) and r("Scorch",t)==1 and cd("Scorch")==0 then c("Scorch") end;  /script CombatLogClearEntries(); /run UIErrorsFrame:Clear(); /run StaticPopup_Hide("MACRO_ACTION_FORBIDDEN");
    Try that. I'm running it on my own mage at level 84, absolutely no problems.
    Last edited by Sikas; 07-16-2011 at 10:20 AM.

  6. #51
    Moderator CoreCoins User Authenticator enabled sed-'s Avatar
    Reputation
    1071
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1,548
    Thanks G/R
    43/129
    CoreCoins
    202324
    Trade Feedback
    0 (0%)
    i tryed to copy/paste that in sdm and says its to long =(

  7. #52
    Contributor CoreCoins User cdmichaelb's Avatar
    Reputation
    114
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    356
    Thanks G/R
    14/1
    CoreCoins
    7028
    Trade Feedback
    5 (100%)
    Did you actually try to copy it into SDM, or were you trying to copy it into a regular just with SDM installed? :P

    Either you did something wrong, or your SDM is broken.

    SDM supports macro's of any length (I'm sure there is a limit, but it isn't something you could hit with out intentionally trying to hit it)
    Last edited by cdmichaelb; 07-16-2011 at 08:52 AM.

  8. #53
    Knight-Lieutenant Sikas's Avatar
    Reputation
    63
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    374
    Thanks G/R
    4/1
    CoreCoins
    48
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I'm not sure why MMOwned is breaking my spacing in my macro.. I'm literally copy/pasting from Notepad++ and when I paste it in, it's just ONE SINGLE LINE. Anyways, here's a pastebin link: Fire Mage -> [Lua] #showtooltip Fireball #VARIABLES /run c=CastSpellByName cd=GetSpellCooldown - Pastebin.com EDIT: I think it's broken after you edit it... -_- Anyways, make sure you have SDM with the latest fix installed. Click on Macros, click on SDM on the top left buttom. Go to New, then Select Button Macro, and on the right, doesn't matter if for specific Character or global. Name the Macro whatever you want. And click Ok. After that, select your new macro, delete everything inside it, then paste this in. SAVE it. THen drag the macro to your action bar. And just repeatedly click the macro with your LUA HACK on. It should work.
    Last edited by Sikas; 07-16-2011 at 10:28 AM.

  9. #54
    Moderator CoreCoins User Authenticator enabled sed-'s Avatar
    Reputation
    1071
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1,548
    Thanks G/R
    43/129
    CoreCoins
    202324
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by cdmichaelb View Post
    Did you actually try to copy it into SDM, or were you trying to copy it into a regular just with SDM installed? :P

    Either you did something wrong, or your SDM is broken.

    SDM supports macro's of any length (I'm sure there is a limit, but it isn't something you could hit with out intentionally trying to hit it)
    lulz i r nub me post reg macro. lulz jk... am not dumb even sdm has a limit its 1247. this isnt first time ive used sdm.


    @sik ty ill test that out when i get a chance to get on mage that worked and wasnt given me the over 1247 error ;p

    Edit: it works man major thanks!!
    Last edited by sed-; 07-16-2011 at 07:53 PM.

  10. #55
    Sergeant Major CoreCoins User demisehi's Avatar
    Reputation
    50
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    147
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    10033
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Stop using SDM. It is horrible.

    Like I said before, I am willing to help if people post their questions, etc. Here is a sample code snippet from one of my macros for you to look at and possibly learn from:

    Code:
    ------THREAT------
    t={UnitDetailedThreatSituation("player","target")}
    if GetNumPartyMembers()>0 and (t[1]==1 or (t[5] ~=nil and t[5]>25000 and t[3]>90)) then
      if GetSpellCooldown("Feign Death")==0 then
        cast("Feign Death")
      end
    end
    
    
    ------TRANQUILIZING SHOT------
    if GetSpellCooldown("Tranquilizing Shot")==0 and UnitPower("player")>19 and IsSpellInRange("Tranquilizing Shot","target")==1 and (UnitBuff("target","Enrage") or UnitBuff("target","Remedy") or UnitBuff("target","Rage") or UnitBuff("target","Power Conversion") or UnitBuff("target","Venomous Rage") or UnitBuff("target","Rapid Fire")) then
      cast("Tranquilizing Shot")
    end
    Last edited by demisehi; 07-16-2011 at 10:58 PM.

  11. #56
    Moderator CoreCoins User Authenticator enabled sed-'s Avatar
    Reputation
    1071
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1,548
    Thanks G/R
    43/129
    CoreCoins
    202324
    Trade Feedback
    0 (0%)
    i dont see how you could run that fire mage lua in hack

  12. #57
    Corporal NeBz's Avatar
    Reputation
    46
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    20
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Is there any SDM macros for PvE Shadowpriest? My friend is in desperate need of one :S

  13. #58
    Knight-Lieutenant Sikas's Avatar
    Reputation
    63
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    374
    Thanks G/R
    4/1
    CoreCoins
    48
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by sed- View Post
    i dont see how you could run that fire mage lua in hack
    You have to convert it. The coding logic stays the same, but using Hack/DevPad is like using C coding, I guess? XD

  14. #59
    Sergeant Major CoreCoins User demisehi's Avatar
    Reputation
    50
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    147
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    10033
    Trade Feedback
    0 (0%)
    That Fire Mage script is EASY to convert to Hack. 1st, take out all the runs. Then /startattack would be RunMacroText("/startattack"). Remove the # for comment lines and replace them with --. That alone should get it to work with maybe a hiccup in a line somewhere or two. Haven't really looked at it all to be honest, but that should give you a good start.

  15. #60
    Sergeant Major CoreCoins User SprayPlaster's Avatar
    Reputation
    13
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    164
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    1036
    Trade Feedback
    3 (100%)
    Is there a way to know if you're behind or not? For example for a feral druid, use shred as a combo point builder if at the back otherwise use mangle if not.

 

 
Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Funny/Best Macro THREAD
    By VersaGER in forum WoW UI, Macros and Talent Specs
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2012, 04:21 AM
  2. Rift Macro Thread
    By Jbob in forum Rift
    Replies: 9
    Last Post: 03-22-2011, 01:41 AM
  3. LuaNinja Dks Macro Thread
    By angusm in forum WoW UI, Macros and Talent Specs
    Replies: 11
    Last Post: 12-29-2009, 10:01 AM
  4. OFFICIAL G15 Macro Thread
    By Anarchy in forum World of Warcraft General
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2008, 12:36 AM
  5. why not make a Macros thread
    By bait in forum World of Warcraft General
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2007, 07:05 PM
All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search