Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Sergeant Major Baaja's Avatar
    Reputation
    55
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    in the library...
    Posts
    171
    CoreCoins
    20

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)

    Lag Problems?



    Donate to Remove Ads, Get ShoutBawx - Elite Forum Access
    Hey fellas this is my first post here, and i got a big problem! It is about lag, i know i doesnt have to do with my internet connection. But my hardware is kinda crap, im on a 3 year old comp and it has a 1,7 gig processer, 256 ram and an old nvidia video card...ive put the wows res to the lowest, ive turned of the firewall, tried to remove all ad-aware and spyware etc...ive defragged the disc an all, but is there something else i can do?...i mean, can i remove those windows apps that run in teh background, if i can, can u tell me how. And whic should i remove?? thx alot

  2. #2
    amrican93
    Guest

    Re: Lag Problems?

    You seriously need to get more RAM.
    512 mb or 1024 mb would do it, and you can have a crappy graphics card just it is at least 32mb in it
    And you run WoW On Minimum Graphics with almost no effects

    Minimum for processor is 1,5 GHz so that's cool!

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 08:05 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Resources saved on this page: MySQL 5.88%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search