Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Private Castillo's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    1
    Trade Feedback
    0 (0%)

    Problem with libeay32.dll

    I have a problem with libeay32.dll:

    When I try to boot auth-server or-server world throws me an error:
    "Can not find ordinal 354 in the dynamic link library libeay32.dll"

    any solution? version of the. dll is 1.0.0.4
    Last edited by stoneharry; 04-21-2011 at 05:10 AM. Reason: Changed prefix.

  2. #2
    Master Sergeant Deathbringer123's Avatar
    Reputation
    25
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    121
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    42
    Trade Feedback
    0 (0%)
    is the .dll file in the same place your as World.exe is ? if it isnt move it there and try again

  3. #3
    Private Castillo's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I have moved the file to the folder of the emulator, but still the same, some other solution?

  4. #4
    Sergeant SpellEffects's Avatar
    Reputation
    64
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    69
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    uint32 = -1;
    I guess some people just find it hard to input their question into a field and press enter.

    Check out my blog here on the forums

  5. #5
    Banned Paris3663's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    49
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    the website has changed new method.

 

 

Similar Threads

  1. [C++]Poxy DLL problem with SDL
    By Yttrium in forum Programming
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2014, 03:51 AM
  2. Problem with fasmdll_managed.dll & C#
    By Sel3n in forum Programming
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2009, 03:03 PM
  3. Question regarding DLL-export and problems with the stack
    By schlumpf in forum WoW Memory Editing
    Replies: 8
    Last Post: 03-12-2009, 05:28 PM
  4. problem with 4541 dlls
    By rahburt33 in forum World of Warcraft Emulator Servers
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2008, 12:46 PM
  5. I have problem with BHW 3.0
    By sunrize1 in forum World of Warcraft General
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2006, 08:49 AM
All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search