Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Spiider11's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Craiova
    Posts
    5
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    H-WoW (emulator hack 4.0.6a-4.1.0)

    You can find the latest version on Deathsoft forum !



    This is called H-WoW and works on 4.0.6a (tested) - 4.1.0 (untested) skyfire patched .exe
    Use at your own risk! Don't blame me if you get banned!

    Features:
    • fly
    • walk on water (new)
    • speed
    • teleport
    Version 1.2
    Changelog:
    -reworked the process selector and made it smarter
    -added walk on water ( you can't fly and walk on water ... it's one or the other)
    -reworked teleport list display
    -fixed teleport list crash

    Version 1.1
    Changelog:
    -fixed bug that made the hack stop working when changing form
    -fixed the speed value when speed hack was tunred off from 7 to the initial value when speed was activated
    -stoped obfuscating it ... that caused some problems

    Known bugs:
    -hack doesn't work with worgen race because of the transformation ( i think the player base pointer changes ). I'll try to fix it.

    Download:
    Megaupload
    Mediafire

    Virus Scan:
    Virustotal.com (2/42)
    -2 detection because it's written in autoit3

    Credits:
    • Spiider11 (me)
    • Grek89 from Deathsoft forum for helping with the pointer stuff
    DO NOT! post this on other forums without my permission.
    Last edited by Spiider11; 07-08-2011 at 04:02 PM.

  2. #2
    Member perfectsalah's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Bahrain
    Posts
    11
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Why its not working to me??? i did it on rebelwow and nothing happening

  3. #3
    Member Spiider11's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Craiova
    Posts
    5
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    1. Your race is worgen , this doesn't support worgen yet !
    2. Your launcher is not a skyfire patched 4.0.6a launcher!
    3. Your antivirus is detecting the memory writes as malicious and blocks the hack !


    you can check your antivirus file protection .. for blocked programs ... if it's not the antivirus you could try to connect with the launcher from here. If you can't connect then this hack doesn't work for your server !

  4. #4
    Private Helvetti's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    5
    Trade Feedback
    0 (0%)
    If youre using vista or 7 you need to run them both as administer

  5. #5
    Sergeant ThatCrackerZach's Avatar
    Reputation
    11
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    TeXaS
    Posts
    51
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    3
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I just wanna say.... I love this ... and you thanks 4 sharing!

  6. #6
    Private johnnydepp's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)

    dont work

    uh, i downloaded the program, then downloaded 7zip to run it. But 7zip isnt accepting it? it says its a corrupt file, and then norton 360 is all like "its unsafe, program has been terminated"

    Could i get some help on how to open it properly with 7zip? or even some other programs that support h-wow

  7. #7
    Private coacholee's Avatar
    Reputation
    7
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Thanks (Given)
    1
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    worked fine for 2 days but now I keep getting an error when attaching :"Failed to find correct allocation address" any help?

  8. #8
    Private grr225's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by coacholee View Post
    worked fine for 2 days but now I keep getting an error when attaching :"Failed to find correct allocation address" any help?
    Yeah im getting the same error QQ

  9. #9
    Private yooda001's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    : ) thank````

  10. #10
    Sergeant Major Kikipaz's Avatar
    Reputation
    24
    Join Date
    May 2012
    Posts
    141
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    3
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Thanks :-)

  11. #11
    Private locomaw's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Worked thank you for share!

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 03:49 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.3.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search