Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 173
  1. #31
    Sergeant Megamike55's Avatar
    Reputation
    23
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    48
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)


    Donate to Remove Ads, Get ShoutBawx - Elite Forum Access
    Just tested the pre-release, flow, and it works great. Exported all of Azeroth so far. Of course I'll do it again once you finish, because of the WMO interiors not being there, but still, thanks so much.
    I wish I could rep you like a thousand times. ;-)

    Edit:
    Kalimdor (new) 40_46, 39_47, and 40_47 keep giving errors. so far they are the only ones your code is failing on, and they all happen to be adjacent to eachother
    Last edited by Megamike55; 11-30-2010 at 07:23 AM.

  2. #32
    Master Sergeant
    Reputation
    67
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    134
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by Megamike55 View Post
    Just tested the pre-release, flow, and it works great. Exported all of Azeroth so far. Of course I'll do it again once you finish, because of the WMO interiors not being there, but still, thanks so much.
    I wish I could rep you like a thousand times. ;-)

    Edit:
    Kalimdor (new) 40_46, 39_47, and 40_47 keep giving errors. so far they are the only ones your code is failing on, and they all happen to be adjacent to eachother
    Ok thanks for the feedback. I will check what's happening inside of them. Error reports are much appreciated. Keep 'em comming. I will also investigate the issues TOM_RUS had and probably also move to StormLib, if libmpq can't provide the most up-to-date data.

  3. #33
    Legendary

    CoreCoins User


    Reputation
    713
    Join Date
    May 2008
    Location
    Here
    Posts
    623
    CoreCoins
    4281

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by Flowerew View Post
    Here's another screen of Orgrimmar: http://img340.imageshack.us/img340/7297/wowmapper02.png

    Regarding your problem: It seems very strange, and I may have to get VS2010 to check it myself. Do you run 32 or 64 bit Windows? Have you had any hints as to when the crash occurs and why only 1 ADT seems to be displayed instead of a whole area? Any information would be greatly appreciated. Thanks for testing, TOM_RUS.
    I've tried with orgrimmar, same problem. I've got same amount of triangles at the end (975727) as on your screenshot, but display is completely different: http://img11.imageshack.us/img11/1705/orgrimmarp.jpg

  4. #34
    Sergeant
    Reputation
    13
    Join Date
    May 2009
    Posts
    36
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Hey, first of all, good job sPeC! and Flowerew..it's really nice of you to share your work I have a question, which may or may not be totally unrelated to all of this: I heard Cataclysm will bring about a new type of phasing system, for the terrain.. have you guys found a way to read these different phases? Im not sure where to look myself, as I'm still trying to figure out the mpq formats and whatnot. Not even sure this would be a problem, I might just be thinking too far ahead

  5. #35
    Sergeant Major
    Reputation
    38
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    157
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    was playing with svn version of wowmapper (well, tried to play), and it failed @ kalimdor 34 44 in parsing parseMh2oChunk. there is something wrong w/ chunk #38, layer 1, weird values.

  6. #36
    Master Sergeant
    Reputation
    67
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    134
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by ostapus View Post
    was playing with svn version of wowmapper (well, tried to play), and it failed @ kalimdor 34 44 in parsing parseMh2oChunk. there is something wrong w/ chunk #38, layer 1, weird values.
    Commited a new version. MH2O bug should be gone now, the code is still in there but it's not used, because it's causing to much trouble right now, and I've to focus on other parts first. WMO interior has also been added to the code and terrain/doodad/wmo geometry should now be 100% present for all areas (if not, just report it). Sorry TOM_RUS, but I did not fix your problem yet, but it's definitely on my todo list. Cheers
    Last edited by Flowerew; 12-05-2010 at 04:00 AM.

  7. #37
    Master Sergeant QKdefus's Avatar
    Reputation
    44
    Join Date
    May 2010
    Location
    epic in my pants
    Posts
    90
    CoreCoins
    17

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    im probably doing something wrong. the mesh exporter seems to crash on "Processing: (1) World\maps\Azeroth\Azeroth_35_20.adt 306 kb" / "libmpq__file_unpacked_size failed (-10)"
    and just out of curiosity i tried to build your svn project, but it says it cannot open or include glm.hpp and sdl.h ? : )
    Last edited by QKdefus; 12-05-2010 at 02:40 PM.

  8. #38
    Sergeant Major
    Reputation
    38
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    157
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    release version won't work with wow after 4.0 patch, use svn one. update the include/library path in projects

    ---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

    btw: dunno about cv9, but vc10 produce the error on

    uid_map.insert( UidMap_t::value_type( wmo.info.uid, 0 ) );
    fix
    uid_map.insert( UidMap_t::value_type( wmo.info.uid, (void*) 0 ) );

  9. #39
    Legendary

    CoreCoins User


    Reputation
    713
    Join Date
    May 2008
    Location
    Here
    Posts
    623
    CoreCoins
    4281

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by ostapus View Post
    release version won't work with wow after 4.0 patch, use svn one. update the include/library path in projects

    ---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

    btw: dunno about cv9, but vc10 produce the error on

    uid_map.insert( UidMap_t::value_type( wmo.info.uid, 0 ) );
    fix
    uid_map.insert( UidMap_t::value_type( wmo.info.uid, (void*) 0 ) );
    Yeah, that fix was posted on previous page.

    Do you have same display issues like showed on my screenshots when compiling with VS2010?:
    http://www.mmowned.com/forums/world-...ml#post1991525
    http://www.mmowned.com/forums/world-...ml#post1992323
    Last edited by TOM_RUS; 12-05-2010 at 08:19 PM.

  10. #40
    Sergeant Major
    Reputation
    38
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    157
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    oh, missed that... anyway that is easy one to fix byself i had no issue with latest svn (just 1 adt shows ?) , whole oggrimar was shown.
    win 7 x64 here.

  11. #41
    Contributor
    Reputation
    308
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    545
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by TOM_RUS View Post
    Yeah, that fix was posted on previous page.

    Do you have same display issues like showed on my screenshots when compiling with VS2010?:
    http://www.mmowned.com/forums/world-...ml#post1991525
    http://www.mmowned.com/forums/world-...ml#post1992323
    It displays okey for me, win7 x64, vs2010, compiled as 32bit. Geforce 280
    Here's a screenshot of area 14, durotar. http://dl.dropbox.com/u/12654979/area_14.png

    I tried running it quickly on a friends computer which has an integrated intel gpu and it looked really weird. I couldn't get a screenshot though. I think it might be a problem with the renderer itself and not the parser.

    Edit: using revision 46

  12. #42
    Sergeant Major
    Reputation
    38
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    157
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    btw, demo project iterates over all adts to find out the ones belong to area id, is this info available somewhere ? no complain about it just kinda slow

  13. #43
    Legendary

    CoreCoins User


    Reputation
    713
    Join Date
    May 2008
    Location
    Here
    Posts
    623
    CoreCoins
    4281

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by _Mike View Post
    I think it might be a problem with the renderer itself and not the parser.
    Yeah, most likely just visual hardware dependent bug then...
    Can someone compile it in VS2010 with game path "G:\\Games\\World of Warcraft\\Data" just to check if it's really hardware dependent or some other bug? Because I tried to send my binaries to other ppl and they had exactly same issues as me. May be something wrong with my compiler...
    Last edited by TOM_RUS; 12-05-2010 at 10:25 PM.

  14. #44
    Sergeant Major
    Reputation
    38
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    157
    CoreCoins
    8

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    small note in

    adt_ss << zone_path << "_" << iter->x << "_" << iter->y;

    adt are name_Y_X, so should be

    adt_ss << zone_path << "_" << iter->y << "_" << iter->x;

    just to avoid confusions

  15. #45
    Sergeant Major
    Reputation
    76
    Join Date
    May 2009
    Posts
    167
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    TOM_RUS: http://dl.dropbox.com/u/2660220/Binaries.zip Compiled with VS 2010 one loads Orgrimmar, another loads Elywnn Forest

    Flowerew: Awesome work! +rep

    Edit: Updated binaries with a version (Generic) that allows you to enter Data Path, Zone Path and Zone Id at the command line i.e.
    Code:
    Sample_D3dByAreaId.exe "G:\Games\World of Warcraft\Data" "world\maps\azeroth\azeroth" 12
    If an argument isn't included it uses defaults, but it doesn't do any smart parsing. First argument is always data, followed by zone, followed by id. So if you want to change the default id, you have to specify data and zone path arguments.
    Last edited by adaephon; 12-06-2010 at 08:39 AM.

 

 
Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 06:27 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO Resources saved on this page: MySQL 5.88%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233