Page 65 of 73 FirstFirst ... 15 55616263646566676869 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1089
  1. #961
    Member Lbbie's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    3
    Thanks G/R
    1/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I use Google Translator to write.

    When I was running as an Asian client, the bot could not recognize the wow client.
    So, after patching English, I was able to confirm that it works normally.
    It can be assumed that the language command of the English client is changed to another language and the language command of fishing is fixed to the English client.

  2. #962
    ★ Elder ★ The Dark Messiah
    CoreCoins User Authenticator enabled Torpedoes's Avatar
    Reputation
    1042
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    883
    Thanks G/R
    108/355
    CoreCoins
    14452
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by Lbbie View Post
    When I was running as an Asian client, the bot could not recognize the wow client.
    Right, unfortunately Asian/Chinese clients are not officially supported by Yeti-Bots at this time. Mostly because I don't have access to one and Yeti-Bots isn't able to support multiple builds of the game at the same time.
    YETIBOTS.COM

  3. #963
    Member Neff's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    11
    Thanks G/R
    1/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Hi, used the bot yesterday before weekly maintenance. Today it casts the fishing lure, but it won't loot. Was there a minipatch yesterday perhaps messing with the bot?

  4. #964
    ★ Elder ★ The Dark Messiah
    CoreCoins User Authenticator enabled Torpedoes's Avatar
    Reputation
    1042
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    883
    Thanks G/R
    108/355
    CoreCoins
    14452
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by Neff View Post
    Hi, used the bot yesterday before weekly maintenance. Today it casts the fishing lure, but it won't loot. Was there a minipatch yesterday perhaps messing with the bot?
    If there was a minipatch you would get an error message when trying to attach to the game. I think the problem you're referring to is due to lag and should go away after a few hours.
    YETIBOTS.COM

  5. The Following 1 Members Gave Thanks To Torpedoes For This Useful Post:

    Neff
  6. #965
    Member scooter466's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Hey. I have a quick question. When I want to enable background fishing, I enable it. But nothing happens, the FAQ about it says I need to macro a mouseover macro? But what is this? what does it look like? I've tried everything, tried to google me to it. No results.. Any help would be gladly appreciated!

  7. #966
    Contributor CoreCoins User gippy's Avatar
    Reputation
    270
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,202
    Thanks G/R
    155/85
    CoreCoins
    20028
    Trade Feedback
    5 (100%)
    Quote Originally Posted by scooter466 View Post
    Hey. I have a quick question. When I want to enable background fishing, I enable it. But nothing happens, the FAQ about it says I need to macro a mouseover macro? But what is this? what does it look like? I've tried everything, tried to google me to it. No results.. Any help would be gladly appreciated!

    Set a key in your keybindings in wow, its in the targetting section called interact with mouseover. Make sure interact in the fishbot and the keybinding are the same key.
    Last edited by gippy; 02-26-2017 at 06:41 AM.

  8. #967
    Member scooter466's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by gippy View Post
    Set a key in your keybindings in wow, its in the targetting section called interact with mouseover. Make sure interact in the fishbot and the keybinding are the same key.
    Thanks alot! Ill try that :-)

  9. #968
    Member gouzi's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by Torpedoes View Post
    If there was a minipatch you would get an error message when trying to attach to the game. I think the problem you're referring to is due to lag and should go away after a few hours.
    Hello I confirm the bug on french client.
    The rope is casted but at the moment that fish eat, the bot detect the bite adn we see the cursor move to 1 or 2 millimeters then stop. The cursor don't go to the right place. (I don't know the word for the thing that are up to the water when we fish )
    But if we place the cursor on the right place, the bot loot the fish.
    I think, there are somthing that change in the game and the cursor don't move right anymore.

    I change the language of the game, then restart and now the bot works with perfection.
    Exit again then change option to french client again, the bot works with perfection too.
    I think there was a bug in wow options, a language switch resolve the problem but don't know why.
    Last edited by gouzi; 03-08-2017 at 06:53 AM.

  10. #969
    ★ Elder ★ The Dark Messiah
    CoreCoins User Authenticator enabled Torpedoes's Avatar
    Reputation
    1042
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    883
    Thanks G/R
    108/355
    CoreCoins
    14452
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by gouzi View Post
    Hello I confirm the bug on french client.
    The rope is casted but at the moment that fish eat, the bot detect the bite adn we see the cursor move to 1 or 2 millimeters then stop. The cursor don't go to the right place. (I don't know the word for the thing that are up to the water when we fish )
    But if we place the cursor on the right place, the bot loot the fish.
    I think, there are somthing that change in the game and the cursor don't move right anymore.

    I change the language of the game, then restart and now the bot works with perfection.
    Exit again then change option to french client again, the bot works with perfection too.
    I think there was a bug in wow options, a language switch resolve the problem but don't know why.
    I don't think it's the language, I had the same problem as well. But then it went away, I'm not sure why.
    YETIBOTS.COM

  11. #970
    Member shadowkick's Avatar
    Reputation
    2
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/1
    CoreCoins
    5
    Trade Feedback
    0 (0%)
    "Wild catch" uses cpu usage higher than wow client(background mode).

  12. #971
    ★ Elder ★ The Dark Messiah
    CoreCoins User Authenticator enabled Torpedoes's Avatar
    Reputation
    1042
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    883
    Thanks G/R
    108/355
    CoreCoins
    14452
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by shadowkick View Post
    "Wild catch" uses cpu usage higher than wow client(background mode).
    Probably all that memory reading. Or just shitty programming, I've gotten a lot better, just sadly not enough time to make all the updates I want to make :-(
    YETIBOTS.COM

  13. #972
    Site Donator CoreCoins User iMurloc's Avatar
    Reputation
    3
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    71
    Thanks G/R
    0/1
    CoreCoins
    7651
    Trade Feedback
    8 (100%)
    Would really love a Mac-version <3

  14. #973
    Member darobbiebot's Avatar
    Reputation
    2
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    18
    Thanks G/R
    0/1
    CoreCoins
    21
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Hello There

    Just wondering if this program uses out of process methods when not running in back gone mode?

    Also this there any way I can help you with you with your project ?

  15. #974
    ★ Elder ★ The Dark Messiah
    CoreCoins User Authenticator enabled Torpedoes's Avatar
    Reputation
    1042
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    883
    Thanks G/R
    108/355
    CoreCoins
    14452
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by darobbiebot View Post
    Just wondering if this program uses out of process methods when not running in back gone mode?
    It's always out of process, even in background mode. The difference with background mode is that it writes to a variable in memory.

    Quote Originally Posted by darobbiebot View Post
    Also this there any way I can help you with you with your project?
    Sure! You can contribute to Robot, the open-source library at the heart of Yeti-Bots applications. The faster version 2.1 is released, the faster we can start seeing even crazier bots.
    YETIBOTS.COM

  16. #975
    Member CoreCoins User thejae's Avatar
    Reputation
    9
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    46
    Thanks G/R
    3/1
    CoreCoins
    20294
    Trade Feedback
    5 (100%)
    Am guess it's me.

    Clicking on Enable background mode doesnt seem to do much. The bot is unable to click on the bobber when there's fish but it will re-cast just fine.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 211
    Last Post: 10-26-2015, 05:29 PM
  2. Tackle Box v0.2 Advanced Fishing Bot!
    By lopolop in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 66
    Last Post: 03-17-2007, 07:41 AM
  3. World of Warcraft Fish Bot for 1.10
    By Matt in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 32
    Last Post: 08-11-2006, 12:11 AM
  4. Fishing Bot! (Auto-It)
    By janzi9 in forum World of Warcraft Bots and Programs
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2006, 10:23 PM
  5. Help WoW Fish-Bot
    By Eliteplague in forum World of Warcraft General
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2006, 08:36 PM
All times are GMT -5. The time now is 07:09 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search