Page 9 of 31 FirstFirst ... 5678910111213 19 ... LastLast
Results 121 to 135 of 460
  1. #121
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    141
    Thanks G/R
    2/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Does the bot open the lootwindow after a bite?


    `'*~♥~*'


  2. #122
    Private Redbully's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    likewise. still not working.

  3. #123
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    141
    Thanks G/R
    2/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    if the bot does not work, please also post the log

    redownload, changed s.t. else
    Last edited by fortiZ; 09-30-2012 at 01:12 PM.


    `'*~♥~*'


  4. #124
    Member Trunkyboy's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    1
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Anyway to vary the cast times? So it doesn't look so automated? Maybe a window of 1-10 seconds after looting?

    Edit: To clarify, the bot randomly picks between 1-10secs, or user specified, to cast again after looting.
    Last edited by Trunkyboy; 09-30-2012 at 04:15 PM.

  5. #125
    Private Fuzzball's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Hi, when i use this bot instead of looting it jumps, can anyone please tell me how to fix this?

  6. #126
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    141
    Thanks G/R
    2/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    take a look into the readme there is a picture.


    `'*~♥~*'


  7. #127
    Sergeant topalsinek's Avatar
    Reputation
    25
    Join Date
    May 2010
    Posts
    49
    Thanks G/R
    0/2
    CoreCoins
    25
    Trade Feedback
    0 (0%)
    interacting target doesnt works if you mouse over Fishing Bobber it works.

    [04:27:34] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.4 ] :::...
    [04:27:34] ======= [ Starting New Round ] =======
    [04:27:34] ======= [ 01.10.2012 04:27:34 ] =======
    [04:27:34] Settings saved...
    [04:27:35] Using Lure - duration: 10 min
    [04:27:35] Set Autoloot 1
    [04:27:37] Using lure...
    [04:27:38] Fishing...
    [04:27:53] [1] Bite detected...
    [04:27:56] Fishing...
    [04:28:10] [Got 1 bites in 00:00:34]
    [04:28:10] Set Autoloot 0
    [04:28:10] === Bot stopped ===
    [04:29:09] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.4 ] :::...
    [04:29:09] ======= [ Starting New Round ] =======
    [04:29:09] ======= [ 01.10.2012 04:29:09 ] =======
    [04:29:09] Settings saved...
    [04:29:09] Using Lure - duration: 10 min
    [04:29:09] Set Autoloot 1
    [04:29:11] Using lure...
    [04:29:12] Fishing...
    [04:29:22] [1] Bite detected...
    [04:29:25] Fishing...
    [04:29:43] [2] Bite detected...
    [04:29:46] Fishing...
    [04:29:53] [3] Bite detected...
    [04:29:56] Fishing...
    [04:30:14] [4] Bite detected...
    [04:30:17] Fishing...
    [04:30:30] [5] Bite detected...
    [04:30:33] Fishing...
    [04:30:41] [Got 5 bites in 00:01:32]
    [04:30:41] Set Autoloot 0
    [04:30:41] === Bot stopped ===
    [04:30:46] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.4 ] :::...
    [04:30:46] ======= [ Starting New Round ] =======
    [04:30:46] ======= [ 01.10.2012 04:30:46 ] =======
    [04:30:46] Settings saved...
    [04:30:46] Using Lure - duration: 10 min
    [04:30:46] Set Autoloot 1
    [04:30:46] Set interact with MouseOver to: O
    [04:30:48] Using lure...
    [04:30:49] Fishing...
    [04:31:05] [1] Bite detected...
    [04:31:08] Fishing...
    [04:31:22] [2] Bite detected...
    [04:31:25] Fishing...
    [04:31:37] [Got 2 bites in 00:00:51]
    [04:31:37] Set Autoloot 0
    [04:31:37] === Bot stopped ===
    [04:32:03] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.4 ] :::...
    [04:32:03] ======= [ Starting New Round ] =======
    [04:32:03] ======= [ 01.10.2012 04:32:03 ] =======
    [04:32:03] Settings saved...
    [04:32:03] Using Lure - duration: 10 min
    [04:32:03] Set Autoloot 1
    [04:32:03] Set interact with MouseOver to: O
    [04:32:05] Using lure...
    [04:32:06] Fishing...
    [04:32:15] [1] Bite detected...
    [04:32:17] Fishing...
    [04:32:20] [Got 1 bites in 00:00:16]
    [04:32:20] Set Autoloot 0
    [04:32:20] === Bot stopped ===
    [04:32:32] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.4 ] :::...
    [04:32:32] ======= [ Starting New Round ] =======
    [04:32:32] ======= [ 01.10.2012 04:32:32 ] =======
    [04:32:32] Settings saved...
    [04:32:32] Using Lure - duration: 10 min
    [04:32:32] Set Autoloot 1
    [04:32:35] Using lure...
    [04:32:36] Fishing...
    [04:32:57] [1] Bite detected...
    [04:32:59] Fishing...
    [04:33:07] [2] Bite detected...
    [04:33:10] Fishing...
    [04:33:17] [3] Bite detected...
    [04:33:20] Fishing...
    [04:33:33] [4] Bite detected...
    [04:33:36] Fishing...
    [04:33:49] [5] Bite detected...
    [04:33:51] Fishing...
    [04:33:53] [Got 5 bites in 00:01:20]
    [04:33:53] Set Autoloot 0
    [04:33:53] === Bot stopped ===

  8. #128
    Knight js1974's Avatar
    Reputation
    27
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    199
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    66
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Great little bot +rep

    Suggestions

    1. Having a toggle key to start and stop the bot when it's behind wow would be great.
    2. If you don't want to do that making the window always on top would be a great simple fix.
    3. If you start moving without stopping the bot sometimes it will tell people your command or print it in whatever you typed in last.

    Example - [xxxxx] says: ww/script SetCVar("AutoLootDefault", 0)w

    This is just more that it is trying to fish while you are mounting and moving which is why a toggle or always on top would be great.

  9. #129
    Private Huntsig's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Great bot, however I'm having trouble getting it to work. The lure and casting is fine, as is the mouse over, but it doesn't seem to be automatically putting my mouse over the bobber so I can't leave it to run overnight I'm running windowed mode-maximised on the 32 bit client.

    [06:22:16] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.4 ] :::...
    [06:22:16] ======= [ Starting New Round ] =======
    [06:22:16] ======= [ 01/10/2012 06:22:16 ] =======
    [06:22:16] Settings saved...
    [06:22:16] Using Lure - duration: 10 min
    [06:22:18] Using lure...
    [06:22:19] Fishing...
    [06:22:19] Bobber not found.
    [06:22:21] Fishing...
    [06:22:21] Bobber not found.
    [06:22:22] Fishing...
    [06:22:22] Bobber not found.
    [06:22:23] Fishing...
    [06:22:23] Bobber not found.
    [06:22:24] Fishing...
    [06:22:24] Bobber not found.
    [06:22:26] Fishing...
    [06:22:26] Bobber not found.
    [06:22:27] Fishing...
    [06:22:27] Bobber not found.
    [06:22:28] Fishing...
    [06:22:28] Bobber not found.
    [06:22:29] Fishing...
    [06:22:29] Bobber not found.
    [06:22:31] Fishing...
    [06:22:31] Bobber not found (10 times).

  10. #130
    Member BcDruid's Avatar
    Reputation
    3
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Canada
    Posts
    33
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    2
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Great update! Thank you!

  11. #131
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    141
    Thanks G/R
    2/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by Huntsig View Post
    Great bot, however I'm having trouble getting it to work. The lure and casting is fine, as is the mouse over, but it doesn't seem to be automatically putting my mouse over the bobber so I can't leave it to run overnight I'm running windowed mode-maximised on the 32 bit client.

    [06:22:16] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.4 ] :::...
    [06:22:16] ======= [ Starting New Round ] =======
    [06:22:16] ======= [ 01/10/2012 06:22:16 ] =======
    [06:22:16] Settings saved...
    [06:22:16] Using Lure - duration: 10 min
    [06:22:18] Using lure...
    [06:22:19] Fishing...
    [06:22:19] Bobber not found.
    [06:22:21] Fishing...
    [06:22:21] Bobber not found.
    [06:22:22] Fishing...
    [06:22:22] Bobber not found.
    [06:22:23] Fishing...
    [06:22:23] Bobber not found.
    [06:22:24] Fishing...
    [06:22:24] Bobber not found.
    [06:22:26] Fishing...
    [06:22:26] Bobber not found.
    ..
    ..
    The bot don't need to move the mouse over the bobber because the bot write the GUID in the memory. Could you send me a pm with the screenshot when the bot stops? (you can censore your name)


    `'*~♥~*'


  12. #132
    Private castillia's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Is it possible to launch the bot when you use x86 bit? Or can someone help me how I can launch wow as 32 bit?

    Thank you

  13. #133
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    141
    Thanks G/R
    2/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by castillia View Post
    Is it possible to launch the bot when you use x86 bit? Or can someone help me how I can launch wow as 32 bit?

    Thank you
    Attachment 10592Attachment 10593


    `'*~♥~*'


  14. #134
    Private castillia's Avatar
    Reputation
    1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by fortiZ View Post
    Thnkyou man. Will try it out when I'm home, at school at the moment.
    Used it before the update and was nice so many credits!

    Keep the good work up ;-)

  15. #135
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    141
    Thanks G/R
    2/0
    CoreCoins
    0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    I will release a fix tonight..

    could someone give me coords via pm.. where the "Bobber lost" error occurs? please
    Last edited by fortiZ; 10-01-2012 at 05:57 PM.


    `'*~♥~*'


 

 
Page 9 of 31 FirstFirst ... 5678910111213 19 ... LastLast
All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Digital Point modules: Sphinx-based search