Page 3 of 31 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 31 to 45 of 461
  1. #31
    Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    CoreCoins
    1

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)


    Donate to Remove Ads, Get ShoutBawx - Elite Forum Access
    Quote Originally Posted by theajm View Post
    thumbs up, works perfectly.

    to those it's not working for:

    open the launcher -> game preferences -> 32Bit & DXlevel 9

    also make sure your .NET framework is updated

    and make sure to run Nemo as admin

    Thanks fortiZ!
    Appreciate the tips, works like a charm.

    Now to wait and see if i get banned!

    LOL

  2. #32
    Site Donator Jaladhjin's Avatar
    Reputation
    36
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    North Dakota
    Posts
    579
    CoreCoins
    93

    Trade Feedbacks

    Status
    Superior trader
    Positive
    5 (100%)
    Negative
    0 (0%)
    Did you say you had implemented fishing pool support? Not really seeing how to go about doing it..for say..oh anything really..but specific examples things like Sea Turtle..Dark Herring etcetera

  3. #33
    Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Hi

    This bot is so simple and easy to use, but i am having a problem now for the last few hours it has been fishing fine while am searching the internet now when i minimize the wow screen it will not catch any fish it says in the logs [19:21:41] Bobber lost
    [19:21:42] Fishing...
    [19:21:43] Fishing...
    [19:22:05] Fishing...
    [19:22:27] Bobber lost
    [19:22:28] Fishing...
    [19:22:50] Bobber lost
    [19:22:51] Fishing...
    [19:23:13] Bobber lost
    [19:23:14] Fishing...
    [19:23:15] Fishing...
    [19:23:37] Fishing...

    [19:25:56] Bobber not found.
    [19:25:57] Fishing...
    [19:25:57] Bobber not found.
    but when i have wow up it catches and loots just fine.. this has just started happening any ideas?
    Last edited by whitworth2001; 09-06-2012 at 02:26 PM.

  4. #34
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    144
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    When you minimize wow there is no animation and rendering, so the bot can't get the bobberanimation.
    You can let the window in background. But minimizing won't work.

    The best setting for window is windowedmode maximized.
    Last edited by fortiZ; 09-06-2012 at 03:09 PM.

  5. #35
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    144
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Quote Originally Posted by Jaladhjin View Post
    Did you say you had implemented fishing pool support? Not really seeing how to go about doing it..for say..oh anything really..but specific examples things like Sea Turtle..Dark Herring etcetera
    yes, I already have a working one. But I will test it before and fix some bugs. When MoP gets released I will give you an update which also includes fishbpool support.
    Its not in this release

  6. #36
    Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Seems to work for the most part.. ie. attached the bobber and casts. then it beeps to say theres a bite and recasts. never pulls in the fish.
    I setthe mouse over to 'u' auto loot is on, and itt he DX 9 Wow32 settings. Also running in a window, not minimized.

    20:45:31] ...::: [ Nemo!Bot v1.1.2 Beta ] :::...
    [20:45:31] ======= [ Starting New Round ] =======
    [20:45:31] ======= [ 9/6/2012 8:45:31 PM ] =======
    [20:45:31] Settings saved...
    [20:45:31] Set Autoloot 1
    [20:45:34] Using lure...
    [20:45:35] Fishing...
    [20:45:44] [1] Bite detected...
    [20:45:47] Fishing...
    [20:45:55] [2] Bite detected...
    [20:45:57] Fishing...
    [20:46:15] [3] Bite detected...
    [20:46:18] Fishing...
    [20:46:31] [4] Bite detected...
    [20:46:34] Fishing...
    [20:46:47] [5] Bite detected...
    [20:46:49] Fishing...
    [20:47:03] [6] Bite detected...
    [20:47:05] Fishing...
    [20:47:13] [7] Bite detected...
    [20:47:16] Fishing...
    [20:47:29] [8] Bite detected...
    [20:47:32] Fishing...
    [20:47:44] [9] Bite detected...
    [20:47:47] Fishing...
    [20:48:05] [10] Bite detected...
    [20:48:08] Fishing...
    [20:48:21] [11] Bite detected...
    [20:48:24] Fishing...

    Any ideas?

  7. #37
    Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Well to keep it simple i set up the bot with the buttons 1= fish, 2=lure and 3= Interact with mouseover.

    The bot use button one and two no problem.
    But the bot NEVER presses interact with mouseover.
    Pretty easy to spot if you start the bot switch to wow window and press enter.
    NOTHING happens before the bot recast then it fills with alot of 1.

    The bot recognize the bite but does NOTHING.
    Cant for my life see why the bot can press two buttons and not the third and I cant really see how the problem could be anything but the bot.


    *EDIT*

    Set up a macro with my keyboard to spam 3 (interact with mouseover) and that fixes it for me.
    Crappy fix but the rest of the bot can cast the line :P

  8. #38
    Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Hmm set the key to default ( i )and it worked like a charm.
    Tested some other buttons and it worked fine.
    Dont seem to work with special character buttons and numbers (didnt work with צהו on a swedish keyboard)

  9. #39
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    144
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    and also 3 won't work? :x

  10. #40
    Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Thanks very much for making this bot - it works great. Keep up the good work, much appreciate it.

    Props for getting it up before the other fishbots manage to get themselves working with 5.0.4.

  11. #41
    Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Agreed very nice and simple bot to use thanks for this fortiZ hope to see this working in MOP, because this is now my favourite one to use.

  12. #42
    Member
    Reputation
    2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    20
    CoreCoins
    7

    Trade Feedbacks

    Status
    Superior trader
    Positive
    2 (100%)
    Negative
    0 (0%)
    Just to let you know someone is trying to make money off something that is free
    Hack Forums

  13. #43
    Contributor fortiZ's Avatar
    Reputation
    144
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    144
    CoreCoins
    0

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Wtf ****n **** ******* -.-

    He defaces the botname xD
    Thx for hint

    hui.. i like the badword filter :>

    PS: I will mark the bot as free in the next version and link it to ownedcore.
    But the less reputation let me think about keeping the next versions private ^.^
    Last edited by fortiZ; 09-09-2012 at 08:45 AM.

  14. #44
    Contributor

    CoreCoins User


    Reputation
    97
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    111
    CoreCoins
    1023

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    works really good; +rep

  15. #45
    Sergeant Krack3n's Avatar
    Reputation
    8
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Canada
    Posts
    61
    CoreCoins
    46

    Trade Feedbacks

    Status
    n/a
    Positive
    0 (0%)
    Negative
    0 (0%)
    Nice work, +rep gj

 

 
Page 3 of 31 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 05:34 AM. Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Resources saved on this page: MySQL 5.88%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search