Prospecting/Disenchantung/Milling Bot menu

User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Spildabongwada's Avatar Member
    Reputation
    4
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    18
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [UPDATED] Prospecting/Disenchantung/Milling Bot

    I started learning AutoIt recently and I wanted to share my first program I made that works well for me. It's a bot that will Prospect/disenchant/mill all of the items in your bag for you without having to press the key a thousand times. It runs in the background so you can browse the web or do whatever; it cannot be minimized, however.

    Download v1.1: http://www.megaupload.com/?d=DRYXTY75
    Virus Scan: http://www.virustotal.com/analisis/2...e0f-1256695967
    Remember, it is coded in AutoIt so that explains the virus scan
    Requirements: Windows Vista 64 bit (May not work for 32 bit systems)



    Read Me:
    Code:
    --v1.1--
    by: Spildabongwada @ MMowned.com
    
    ::Hot Keys::
    [Esc] - Terminate Bot
    [F1] - Start/End Prospecting
    [F2] - Start/End Disenchanting
    [F3] - Start/End Milling
    
    ::Setup::
    1.Place your Prospecting macro in slot 1 of your action bar.
    2.Place your Disenchanting macro in slot 2 of your action bar.
    3.Place your Milling macro in slot 3 of your action bar.
    4.Open iTunes.exe when you are ingame and ready to start.
    
    ::Example Macros::
    Prospecting--
    /cast Prospecting
    /use Saronite Ore
    
    Disenchanting--
    /cast Disenchant
    /use Sun Rock Ring
    /use Crystal Chalcedony Amulet
    /use Bloodstone Band
    /use Crystal Citrine Necklace
    
    Milling--
    /cast Milling
    /use Adder's Tongue
    
    ::Change Log::
    v1.1--
    *Added background mode (Credits to Thidan @ MMowned)
    Credits:
    Thidan

    Please let me know what you think. I would like to make this bot better. My plan is to work in a mail system to clear bags. If anyone has any info that could help me out, please PM and I will share the source with you.

    Thanks for reading!
    Last edited by Spildabongwada; 10-27-2009 at 09:27 PM. Reason: update

    Prospecting/Disenchantung/Milling Bot
  2. #2
    Mathmech's Avatar Active Member
    Reputation
    24
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    145
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    **Wow must be the active window for the bot to run properly.
    This means you cannot do anything else on your computer while it runs.**


    I think there's ways to avoid this. Dunno for sure though, I'd like to see it being able to run without doing nothing but stare at the screen, as I might as well be clicking anyway then

  3. #3
    Multitask's Avatar Contributor

    Reputation
    158
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,112
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Mathmech View Post
    **Wow must be the active window for the bot to run properly.
    This means you cannot do anything else on your computer while it runs.**


    I think there's ways to avoid this. Dunno for sure though, I'd like to see it being able to run without doing nothing but stare at the screen, as I might as well be clicking anyway then
    yes there is. all this does is press 1 2 or 3 to use the macro at a preset time

  4. #4
    Mathmech's Avatar Active Member
    Reputation
    24
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    145
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well...

    What's the command to type things into wow when it isn't the active window

  5. #5
    Multitask's Avatar Contributor

    Reputation
    158
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,112
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Mathmech View Post
    Well...

    What's the command to type things into wow when it isn't the active window
    maybe ill post mah source tmrw for u

  6. #6
    Spildabongwada's Avatar Member
    Reputation
    4
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    18
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by -ßlink- View Post
    maybe ill post mah source tmrw for u
    I'd like to know as well please. Like I said, its my first project, Id like to make it better.

  7. #7
    Nonominator's Avatar Banned
    Reputation
    30
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    489
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    THIS is useful!

    Things like this make ingame life so much easier.

    I wish the devs would make 1-450 skill bots. (Get a set amount of items in guild bank for skill ups to 450.) Then just let the bot run overnight!

  8. #8
    Krillere's Avatar Contributor
    Reputation
    112
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    668
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In C++ you can use Send / PostMessage to send to a window that is not activated.

  9. #9
    zutto's Avatar Active Member
    Reputation
    39
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    210
    Thanks G/R
    3/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    controlsend() in autoit

    but i suggest calling user32.dll for postmessage so you avoid autoits gay bug
    drugs are baad kids.. m'kay.

  10. #10
    sinjako's Avatar Member
    Reputation
    4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    30
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    you could just use keyclone, and make the buttons something like ¨¨'+. then u just have to disable those buttons on ur keyboard, but make keyclone interpret it as 1,2,3

  11. #11
    Thidan's Avatar Contributor
    Reputation
    299
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,009
    Thanks G/R
    2/15
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Controlsend("World of Warcraft", "", "", "{1}")
    Sleep(whatever)
    Controlsend(Same but with 2 and so on and on and on)


  12. #12
    Shadowbrowser's Avatar Member
    Reputation
    12
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    104
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Release Source?

  13. #13
    Thidan's Avatar Contributor
    Reputation
    299
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,009
    Thanks G/R
    2/15
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally Posted by Shadowbrowser View Post
    Release Source?

    Why would he/she?
    And if you look at my post, I pretty much told everyone how to make their own...


  14. #14
    neokaramani's Avatar Member
    Reputation
    24
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    25
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not sure if you want to update it but if you do I would like to request multi window support

    IE: have WoW1 Running and DE while using WoW2

    Currently if u switch the WoW window to another one it tries to bot on that one.

    Just an idea thanks :]

  15. #15
    Obelixdk's Avatar Member
    Reputation
    1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Thanks G/R
    0/0
    Trade Feedback
    0 (0%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Does what is promised and working very well.. +rep given

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 71
    Last Post: 11-08-2013, 07:29 AM
  2. [search] Prospecting/Milling Bot that works while WoW is minimized
    By DXT in forum WoW Bots Questions & Requests
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2012, 01:23 PM
  3. [Question or Request] Milling Bot?
    By Trollblod in forum WoW Bots Questions & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2010, 06:55 AM
  4. prospecting macro/milling macro
    By LemmyRock in forum World of Warcraft Guides
    Replies: 8
    Last Post: 02-19-2009, 04:31 AM
All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Digital Point modules: Sphinx-based search